Anonymous Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 1 minute ago, Frank Pembleton said: To su glasine! Ko će ga znati, moja informacija je stara pola godine, možda su sad svi do jednog legalno zaposleni, pitaću, mada sumnjam.
dvb-t manijak Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 (edited) 1 hour ago, Jeremija said: Ovo ti je tzv. interlacing, oprema mora ne da je stara, nego prastara. Sva tv oprema od početka vremena do HD-a jeste "interlacing". Sada je to napušteno sa 4k i 8k. Ovde je urađen "deinterlacing" ili neka slična nesrećna fora. To oko fildova kapira vrlo malo ljudi čak i na tv-u, a kamoli kompjuteraši. Možemo da nagađamo šta se desilo, ali je najverovatnije SD signal uzet sa h.264 kodera i onda u montaži dokrajčen. Može se SD dovesti u neku PC capture karticu i dalje kao nekada sa DV trake. edit: Dok mi brinemo o kvalitetu slike slika sa društvenih mreža Edited April 8, 2019 by dvb-t manijak
gagilija Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 meni ne bi smetalo i da je bila slika sa snegom i sto nije kur pal HD UHD ili sta god vec. gledala sam preko SBBa na smart hd tv-u i nisam nista primetila od toga sto vi pricate. valjda me vise zanimao sadrzaj
Anonymous Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 24 minutes ago, gagilija said: meni ne bi smetalo i da je bila slika sa snegom i sto nije kur pal HD UHD ili sta god vec. gledala sam preko SBBa na smart hd tv-u i nisam nista primetila od toga sto vi pricate. valjda me vise zanimao sadrzaj +1 Poslednji kog sam bio gledao je bio neki krš sa jutjuba, ali su tu Olja i Srba Turajlić bile istamburale Vučića, koji je plakao (zaista) u emisiji povodom Tominog štrajka žeđu. Uništile su ga, pa je napustio emisiju, posle se krvavo osvetio.
Frank Pembleton Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 11 hours ago, Anonymous said: Ko će ga znati, moja informacija je stara pola godine, možda su sad svi do jednog legalno zaposleni, pitaću, mada sumnjam. 😉
mraki Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 (edited) A kao ne bi iskoristili to i ne šalju im inspekcije dovoljno često? Edited April 9, 2019 by mraki
Frank Pembleton Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 8 minutes ago, mraki said: A kao ne bi iskoristili to i ne šalju im inspekcije dovoljno često? Misterija.
pbg12345 Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 odgledao napokon utisak mi je da je ppp debelo preterao sa kritikom meni nekako sve ocekivano i naravno da je bitno da je un opet tu, ma koliko bila "malogradjanska" kao sto neko rece odabir utisaka, a posebno nazivi, odlicni kao i uvek a ovo ztvanje gledalaca zaista smara odavno prevazidjena forma, koja samo uzima vreme gostima i dosadna je
Frank Pembleton Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 Pa dobro nema tih gledalaca previše, a Jbga malo je glupo da se to ukine. Ima i malo komičnih momenata. Ja bi voleo da krenu botovi da se javljaju, pošto bi bilo , "a koji je vaš Utisak od ponuđenog?" A svi se sprdaju sa gazdom...
harper lee Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 3 minutes ago, pbg12345 said: odgledao napokon utisak mi je da je ppp debelo preterao sa kritikom meni nekako sve ocekivano i naravno da je bitno da je un opet tu, ma koliko bila "malogradjanska" kao sto neko rece odabir utisaka, a posebno nazivi, odlicni kao i uvek a ovo ztvanje gledalaca zaista smara odavno prevazidjena forma, koja samo uzima vreme gostima i dosadna je Forma jeste prevazidjena ali to meni daje poseban smek ovoj emisiji i deo je tradicije Utiska, tako da ne vidim da je to neki preveliki problem.
Recommended Posts