radisa Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 1 hour ago, giuseppe said: Da, nešto sam uhvatio slučajno I. Ivanovića, ono je baš bilo izrazito mutno... Msm jbt, mutna nefokusirana slika, baš onako B produkcija; jel to do mog TV ili je tako išlo? Meni se čini kao da je rađen upscale sa SD na HD prilikom emitovanja ili nešto slično... Ja imam takvu sliku, kakva je bila kod II, jer gledam na monitoru. Recimo, kao kad gledam SK4 pa naviše, koji su SD kanali, jer monitor nema algoritme za peglanje slike, pa izgleda baš gadno...
kud u maglu Simoviću Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 1 hour ago, giuseppe said: Da, nešto sam uhvatio slučajno I. Ivanovića, ono je baš bilo izrazito mutno... Msm jbt, mutna nefokusirana slika, baš onako B produkcija; jel to do mog TV ili je tako išlo? ali expres varijanta ivana i olju rade u grandovim studijima u avala filmu, a u tim studijima tehnika(rasveta i scena) je nabudžena u studiju gde se snima nikad nije kasno tj grandovi flagshipovi za ivanovu emisiju su imali neki mizerni broj rasvetnih tela pa su taj dan rentali nešto iz pozorišta. no i to je bilo jedva da se pokrpe a ostatak tehnike tzv izlaz je sd pa su morali da rade push up na hd pošto je to sbb-ov izlaz. uz mizernu rasvetu daje sliku kakvu si imao prilike da vidiš ukoliko imaju nameru da od nove prave ozbiljni kanal sa sopstvenom produkcijom moraće šolak da surdukne par miliona € u tehniku
mraki Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 (edited) Pa šta je to za njega, kad je onoliko pokrao od države i gradjana. Mislim, rekao predsednik tako, ne bi valjda on lagao. Edit: Tražio Utisak na YT i medju prvim reultatima mi izadje neki s kraja 2005. Gost izmedju ostalih Željko Mitrović. Pustim onako na par mesta, i ubodem baš u momentu kad hvali vladu. Nikad nije bilo bolje, mediji nikad nisu bili slobodniji. Edited April 8, 2019 by mraki
radisa Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 @kud u maglu Simoviću Pa jel' moguce da rade upscale? Pa jel' hd oprema bas toliko skupa?
mraki Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 Evo mi sad YT preporučuje razne epizode Utiska, tu je i jedan sa pčelarom iz Kupinova
darling Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 ja sam iz ove ekipe koja uopste ne gleda domace televizije i iskreno se zacudi kad vidi sarapu, studio be i ostale sadrzaje, boze, sta je ovo, fala ti boze sto ne gledam. utisak sam gledala jednim okom. prvo sto sam pomislila kad sam cula intro olje beckovic bilo je, jbt, imala je 5 godina da se spremi za emisiju i opet se nije spremila. trojica nacionalno svesnih gospodina ispod granice podnosljivosti, tako da sam bila cao zdravo posle par minuta, al sam uvatila boska obradovica kad on obrazlaze kako nije fasista, nego je za porodicne vrednosti, blabla, i za "lepotu deteta u prenatalnom periodu". kako to cudno kaze fetus. koliko mi je bilo drago sto izlazim iz fertilnog kontigenta. jadne mlade zene u srbiji ako im je ovo buducnost. sarapa je, inace, pre dvaes godina i pre nego sto je uopste bio tv lice, bio pljunuti hasim taci.
renne Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 [mention=2054]kud u maglu Simoviću[/mention] Pa jel' moguce da rade upscale? Pa jel' hd oprema bas toliko skupa?Skupo je, ali ne i nenabavljivoJedna solidna kamera je oko 40k€
radisa Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 Pa jebo te, nek je oprema 200k, to je, da izvinu ljudi ovde, sitniš za UM...
renne Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 Da zaokružimo na 300, a to je opet sića za tu grupaciju
kud u maglu Simoviću Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 1 hour ago, radisa said: @kud u maglu Simoviću Pa jel' moguce da rade upscale? Pa jel' hd oprema bas toliko skupa? jeste, vrlo je skupa. pogotovu kada je potreban ceo lanac upgrade-ovati jedan objektiv za studijsku kameru je oko 30-50k€
radisa Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 Just now, kud u maglu Simoviću said: jeste, vrlo je skupa. pogotovu kada je potreban ceo lanac upgrade-ovati jedan objektiv za studijsku kameru je oko 30-50k€ Pa ok, ali njima stvarmo ni 1m da zveknu u opremu nisu neke pare...
kud u maglu Simoviću Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 da zaokružimo na 15(20), ako pričamo o kompletnom lancu
ToniAdams Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 21 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jeste, vrlo je skupa. pogotovu kada je potreban ceo lanac upgrade-ovati jedan objektiv za studijsku kameru je oko 30-50k€ nek snima ajfonom
Cane Vukic Prebranac Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 18 hours ago, BlackGeorge said: Malo istorije ... Gosti Neda Arnerić, Zoran Đinđić i Srđan Bešir. Samo je pogrešan datum. Emisija je emitovana krajem maja 1992.g. Неда
Recommended Posts