Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

“Bipolarnost, 4.Rajh, NATO pakt”

pa ovde se stvarno nista nije promenilo niti ce ikada

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Ovo je neverovatno, bukvalno moraš da imaš neku dijagnozu da bi ti palo na pamet da zoveš emisije. 

Aaa, evo i botova! :lolol:

Edited by Valkyrie

Koje sranje u p... materinu. Nema jednog normalnog gledaoca sposobnog da ubode tel.broj emisije.

Edited by zmanic

eto ga i prvi bot

:wub:

Sta bi radili bez njih?

:wub:

ma ta ukljucenja su uvek bila retardirana. ne znam zasto samo ne izlista predloge, i nastavi da prica s gostima, a ko hoce da glasa neka salje sms ili preko neta. ovako pola emisije uvek slusas dileje i smarace koje ne znaju da sastave recenicu.

Prilično mali broj Nebojša iz Beograda se do sada javio, ja sam prilično siguran da je Pizda već pre mesec dana napravio listu od 5.000 ljudi koji bi zvali non stop.

Što tako, pa saznaš nešto novo o bipolarnoj podeli sveta i raspadu SSSR! 

+1 :laugh:

Brate ala ovi smaraju, pogotovo kad krenu od Kulina Bana da budu opširni.

<Marvin zove broj al ne može da dobije vezu>

slobodni umetnik

:Hail:

brod ludaka

1 hour ago, giuseppe said:

Inače ne gledam pink i ostala govna, sad je prvi put da čujem sve to... Jezivo. To je overall utisak, a čini mi se da je to 7 od 8 utisaka. A osmi je posledica prvih 7.

isto. sve ovako skupljeno i razvrstano....horor

Bosko sere po 5.oktobru, debilcina

kod Olje i dalje glasanje preko fiksnog i sabiranje u svesci

Just now, Tsai said:

Bosko sere po 5.oktobru, debilcina

Ja nisam tako shvatio