Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Najveća nevera je ovo da psiholabud gleda Utisak, dobije osmi nervni slom tog dana jer je Žarković na open-end pitanje govorio o centru moći koji upravlja tabloidima tako da ovi ne smeju da pisnu o nečemu za šta je po definiciji trebalo da grizu kao nenormalni (ženi nam se Vukota), i onda zove Olju da joj reži kako njih dvoje više nikada ne treba da se čuju telefonom. Ako je on stvarno toliko opsednut mikrokontrolom, onda ćemo se nagledati svega i svačega do njegovog pada (koji će doneti veliki finalni kreščendo).

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

...mada baš nije morala da pametuje kako je "bolje za sve nas" što je ćutala o pritisku jer smo tako dobili još 30 emisija <_<

Ma kakvi, nije se ona samocenzurisala nikad. 

Edited by ducca

Najveća nevera je ovo da psiholabud gleda Utisak, dobije osmi nervni slom tog dana jer je Žarković na open-end pitanje govorio o centru moći koji upravlja tabloidima tako da ovi ne smeju da pisnu o nečemu za šta je po definiciji trebalo da grizu kao nenormalni (ženi nam se Vukota), i onda zove Olju da joj reži kako njih dvoje više nikada ne treba da se čuju telefonom. Ako je on stvarno toliko opsednut mikrokontrolom, onda ćemo se nagledati svega i svačega do njegovog pada (koji će doneti veliki finalni kreščendo).

meni je uvijek bila zabavna i intimizacija koja je u osnovi ovakvih njegovih izgreda, implicitno pozivanje na nekakvu obavezu na medjusobnu naklonost. nije mu ovo prvi put, i ranije smo slusali njegov poluprivatni govor koji mozda ni nije imao uporiste u predistoriji odnosa sa sagovornikom, mada je zvucao kao da jeste.

vucic je bas idealan objekat za drustvenu igru 'pogodi dijagnozu'

Edited by morgana

Ma kakvi, nije se ona samocenzurisala nikad. 

Na stranu sve, ali meni delje logicno da ce u situaciji kada ima priliku da izreseta psiholabuda pomeri Raduleta za sledecu nedelju. 

Vukadinović izgleda kao da bi mu bilo teško da iskoči i iz kola dok stoje...

Izgled može da prevari. Moguće da je u vojsci bio specijalac u jedinici ljudi-žaba ...

aaaa pa mi smo tek počeli da sklapamo sliku jedne velike ozbiljno poremećene ličnosti.

Intervju nakupio 82 hiljade pregleda za dan :huh:

Vođa čupa kosu.

Krenuo N1. U onu bljestavu rezoluciju u kojoj najavljuju sami sebe i gde Cosic prica o tudjem dahu, bi legla olja samo tako. Ne znam sto jdm je nisu zvali...

• 2 months later...

Večeras u 20 h Olja Bećković gost na N1, najavljuju kao utisak godine ili tako nekako...

Jugoslav skroz OK, Olja ponavlja uglavnom ono što je već pričala.

Mogla bi da bude interesantna labuđa reakcija...

To je jedino što može biti novo i zanimljivo...

Recimo, Jugoslav gubi posao? :(

premijer kaze nekima u privatnim televizijama:"ajde uzmi je pa da vidimo" (o tome kako nije dobila nijednu ponudu nakon ukidanja emisije)