gospa buba Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Mene je Olja kupila kad je u emisiju dovela Munitića, 1 na 1. mene je de-kupila kad je dovela igora mandica i onda nije znala shta ce s njim
svashtabezneshto Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 kusturica je bio pre solo. pre njega predsednički kandidati, ali u 1 emsiji oba, ako se sećam. Sad sam malo guglala, youtube ne pamti emisiju sa Rankom, ne mogu da je ovako na prvu loptu nađem, a Kusturica je solo bio 2010, i 2013, ne sećam se da je ranije bio sam. Mislim da ne grešim.
svashtabezneshto Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 (edited) mene je de-kupila kad je dovela igora mandica i onda nije znala shta ce s njim Sećam se i toga. Imala je propusta, gomilu, ali meni ostaje užasan utisak da je sa televizije nestala posle gostovanja Bebe Popovića. Čak ne ni posle one emisije sa Vučićem kao gostom (za one koji nisu gledali ili se pitaju šta li je to njoj vođa zamerio, neka pogledaju opet), već posle emisije sa Bebom. edit: lažem, (pomešala sam) ne sećam se Igora u Utisku, sećam ga se kod Odalovićke u Hoću da znam, ali utisak je isti, ni ona nije znala šta će sa njim. Edited October 13, 2014 by svashtabezneshto
gospa buba Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Sećam se i toga. Imala je propusta, gomilu, ali meni ostaje užasan utisak da je sa televizije nestala posle gostovanja Bebe Popovića. Čak ne ni posle one emisije sa Vučićem kao gostom (za one koji nisu gledali ili se pitaju šta li je to njoj vođa zamerio, neka pogledaju opet), već posle emisije sa Bebom. edit: lažem, (pomešala sam) ne sećam se Igora u Utisku, sećam ga se kod Odalovićke u Hoću da znam, ali utisak je isti, ni ona nije znala šta će sa njim. pa pravac je zadat, skoro sasvim je sigurno da je ne bi ostavili da radi kako je navikla, kad vec nije simpatizerka. ko ona snajka sa studijoa b, ona nema nikakve probleme, naprotiv...
Takeshi Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 najgora je ipak bila kostunica i dvojica iz bg sindikata.
Ravanelli Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 (edited) što se tiče z. todorovića, meni deluje kao da je u fazonu da emisija ni kurcu nije valjala i da pravi otpor valjda leži drugde. tu je problem onda što đuska na grobu emisije koja ugušena na tako džukački način, protiv čega biti je po meni obaveza. sad, miralemu je mujsper raspizdio o glavu pri prilici da se iskenja na nešto i pokuša dekompleksirati, pa preteruje i to je jedna tužna priča. inače ako ovo vam ovo ispod nije dosta da mu skapirate stav, onda jebiga. Kompas Uticajnosti™ prikuplja srectva za crtanje murala Matije Beckovica kako skida nas mediski mrak i ispod pise NAJACI UTISAK. Ћерилицом! Kad su dosli po Utisak, bolo me kurac jer je dosadno sranje. Kad su dosli po Sarapu, nisam ni cuo za njega. A kad dodju po tviter? @kaotakav Upravo svatam da je mediski mrak proguto italo-disko emisiju na radio Futogu! 20 godina to je bio svetijonik gradjanske italo-disko muzike! Ljudi ne razumeju da su dosadne, besmislene četničke emisije, negledljive godinama, garant i simbol slobode građanske Srbije! Putuj Evropo.. Gledam svoju vhs kolekciju Utisaka Nedelje i placem nad ugusenom mediskom slobodom. Kakva fenomenalna emisija! Struktura, dinamika, smisao! Sad shvatam... zdrav covek ima hiljadu zelja a bolestan samo jednu - da se zauvek emituju emisije Olje Beckovic! Edited October 13, 2014 by Ravanelli
Turnbull Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 sad si najnekonzistentnijeg lika u istoriji proglasio za konzistentnog, te loptu ubacio u drugi teren. ako on u svoj toj svojoj konzistentnosti nije primetio da je djavo odneo salu i da radi za tog djavola, onda ko ga jebe. a ako mene secanje sluzi, lik koji nista drugo ne radi osim sto sere po tviteru proziva likove koji su digli guzicu i otisli na protest. Miraleme, objasnio Darkec, Zapad nije = MP40. Zapad je lik (mada je, kao što neko reče, i MP bio donekle lik). Lik ima svoju konzistentnost.
Sestre Bronte Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 ja verujem da ima izuzetno jak stav, čijim izražavanjem po net bespućima postiže jako puno, kao što tasovac negoduje protiv poteza vlasti dok se tušira, taj fazon
stoka Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 najgora je ipak bila kostunica i dvojica iz bg sindikata. Bilo je dosta loših, ali i ta svakako ulazi u užu selekciju ... A najogavnija bila ona dvojica iz sindikata, čitavu emisiju bili u fazonu govedine, ono, brate, srBstvo, nećemo Borku ni Hrvate, braaate, a onda jedan od njih dvojice zamolio Olju pre odjave emisije da mu dopusti da pita precjednika kada će već više da se ukine redovno služenje vojske ... Po sistemu: Srbende smo mi autentične, ali ne da nam se, brate, u askaru, braaaateeee ...
Miralem Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 (edited) sad, miralemu je mujsper raspizdio o glavu pri prilici da se iskenja na nešto i pokuša dekompleksirati, pa preteruje i to je jedna tužna priča. tuzno je, degenerice, to sto ces ti posle cvileti moderaciji kako te neko stalkuje. Miraleme, objasnio Darkec, Zapad nije = MP40. Zapad je lik (mada je, kao što neko reče, i MP bio donekle lik). Lik ima svoju konzistentnost. ne shvatam zasto mislis da... doticni lik ima 5-6 koncepata okacenih o civiluk, te ih navlaci kad mu dune. dok je bio mp40 pricao je potpuno iste stvari uzivo ko i na forumu, a uveren sam da je to i sada slucaj sa tviterom. sa tim sto je konzistentno neke stvari batalio a nalozio se na druge. osim toga, nije tu sada ni bitno u kojoj je neko meri lik. postoji ta neka tanka crvena linija koja se ne sme preci, a ona je u ovom slucaju razdragano skakutanje nakon ubijanja skoro pa jedine potencijalno kriticke emisije. od strane sumanutog gospodina AV. to se ne radi, ma u kom oblicju. Edited October 13, 2014 by Miralem
Аврам Гојић Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 što se tiče z. todorovića, meni deluje kao da je u fazonu da emisija ni kurcu nije valjala i da pravi otpor valjda leži drugde. tu je problem onda što đuska na grobu emisije koja ugušena na tako džukački način, protiv čega biti je po meni obaveza. i gde se ti sada ne slazes sa Miralemom? na stranu ovo za mujsper, dosta gadnu sliku si mi stavio u glavu
Turnbull Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 (edited) Ali to nije veselo skakutanje, nego prosto ono što bi Zapad Todorvoić rekao u toj situaciji. U pitanju je lik koji je povodom ukidanja Jelen ton 10 liste u očaju uzvikivao da će sada pobediti narodnjaci i da ponovo ubijaju Điniđića i da ko poslednji ugasi svetlo, itd. Problem nije u Zapadu, nego u tome što aktuelne strategije borbe protiv vučićizma uncannily podsećaju na njegove parole. Edited October 13, 2014 by Turnbull
Miralem Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Ali to nije veselo skakutanje, nego prosto ono što bi Zapad Todorvoić rekao u toj situaciji. U pitanju je lik koji je povodom ukidanja Jelen ton 10 liste u očaju uzvikivao da će sada pobediti narodnjaci i da ponovo ubijaju Điniđića i da ko poslednji ugasi svetlo, itd. Problem nije u Zapadu, nego u tome što aktuelne strategije borbe protiv vučićizma uncannily podsećaju na njegove parole. dozvoli mogucnost da ga ti objasnjavas nekima koji ga poznaju malo duze i bolje od tebe. sve ovo sto si izmastao u odbranu jednostavno ni kurcu ne valja. veruj mi, ne radi on to iz neke fore, kao daj da budem ovo il ono jako do samog kraja. situacija je vrlo jednostavna- oduvek je srao po olji zbog oca joj, a to nastavlja i sada, zanemarujuci to ko ju je i kako skinuo sa programa. u najboljem slucaju radi to jer je budala, druge scenarije sad ne bih ni spominjao.
Ravanelli Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 i gde se ti sada ne slazes sa Miralemom? na stranu ovo za mujsper, dosta gadnu sliku si mi stavio u glavu slažem se sa miralemom. razlika je u tome što nemam kompleksašku potrebu za totalnim iskenjom. Ali to nije veselo skakutanje, nego prosto ono što bi Zapad Todorvoić rekao u toj situaciji. U pitanju je lik koji je povodom ukidanja Jelen ton 10 liste u očaju uzvikivao da će sada pobediti narodnjaci i da ponovo ubijaju Điniđića i da ko poslednji ugasi svetlo, itd. Problem nije u Zapadu, nego u tome što aktuelne strategije borbe protiv vučićizma uncannily podsećaju na njegove parole. brate lik govori da je emisija dosadno četničko sranje. odakle sada dodatna tumačenja? za studente govori da su pičke i da ne smeju da urade ništa konkretno, totalno odvojeno od ovoga. za jelen je sasvim drugačiji primer jer nije ugušen.
Recommended Posts