Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Odlično pitanje, i mislim da ne (malo šaltam kanale).

pa jbt...ovo je resen slucaj, mica je istorija, stefanovic treba da bude glavna meta, to je ono sto pogadja rezim. pih

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

fala za linkove, ovo je potpuno ludilo.

Mene zanima, da li taj čovek uopšte barata engleskim jezikom na potrebnom nivou?

jesu pomenuli stefanovica u jednoj jedinoj recenici?

Beba odradio damage control rutinski.Eh taj Institut za javnu politiku

pa jbt...ovo je resen slucaj, mica je istorija, stefanovic treba da bude glavna meta, to je ono sto pogadja rezim. pih

Slažem se, propuštena šansa. još jedna u nizu.

A tog Stefanovica. Daj koristite nadimak :).

edit: pa po vrpoljenju nadleznih po pitanju akreditacije, jasno je da ce i tu da se prave ludi. Kao sto se i ministar i premijer itd. prave ludi.

Edited by Venom

?

cak i ljudi koji zele da napadaju stefanovica (olja npr) su uvuceni u ovu pricu. svi se smeju mici sarlatanu, stefanovic vise ne postoji.

evo, upravo olja o tome.

Edited by Кристофер Лумумбо

Eto vam Stefanovica.

hehe

Evo priče o Slini.

zašto je ovo isključivo, ilija?

To se i ja pitam.

dobar ilija:

"ja ne bih potpisao taj referat"  :0.6:

Edited by pacey defender

Opa evo o Snezani....Trebalo bi da razresi...