Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Rastislav upravo lapo objšanja bulshiting u kriterijumima studenata za listu... hail

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

cek, ratislav je nas? :)

Edited by hoffnung

6 minutes ago, radisa said:

Rastislav upravo lapo objšanja bulshiting u kriterijumima studenata za listu... hail

odlican

Dinić isekao studente kao repu, sa sve ovim mirnim tonom i blagim osmehom na licu. Samo da mu ne pukne dugme na košulji.

Lep primer je dao sa to dvoje ljudi iz Niša.

Ako preslikamo na naše "lokale", svako može naći takve osobe u strankama.

15 hours ago, hoffnung said:

cek, ratislav je nas? :)

rata nije, ovo je rasta - rastislav

primećujem da otkad je ušao u politiku, od kose na glavi ostade - ćela.

Bio je sjajan. Jako mi se dopala smirenost u iznošenju argumenata.

Studenti imaju svašta da nauče od ovakvih ljudi i mislim da oni to znaju. Valjda su donekle i oni svesni da im ne može merilo političke podobnosti biti isključivo angažman u političkoj partiji i da treba sve ljude u nerežimskim strankama u isti koš. Moraju biti pametniji od režimskih podmetačina, a ovo to svakako jeste.

Nije problem sa studentima, ni sa PPP forumom, vec sa obicnim Miletom.

Problem je maksimizovati rezultate izbora, a svi politicari, i opozicioni imaju katastrofalan imidz u narodu.

15 hours ago, radisa said:

Njihova lista, njihovi kriterijumi. Niko nije sprecavao opoziciju sve ovo vreme da pravi liste kakve zeli. Svi mudruju kada treba drugima da daju savet, kada sami treba nesto da urade, onda uglavnom slusamo izgovore..

9 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Njihova lista, njihovi kriterijumi. Niko nije sprecavao opoziciju sve ovo vreme da pravi liste kakve zeli. Svi mudruju kada treba drugima da daju savet, kada sami treba nesto da urade, onda uglavnom slusamo izgovore..

MOžda si i u pravu, ali argumenti su bili odlični...

Ja imam jedno zanimljivo pitanje inače,, za studente, a to je šta će da urade kad im pretrče ljudi sa liste u SNS? Na koji način će da se obezbede od toga?

Svako je slobodan da radi sta hoce. Ako izaberes dobro, smanjujes sanse da se to dogodi. Mozda bude preletanja u drugom smeru, ukoliko studentska lista bude imala najvise mandata. Ali besmisleno je sada pricati o tome, jer izbori nisu blizu, a mnoge stvari bice jasnije tek kada imas rezultate. Da li ce postojati jasna vecina ili ne?

@Eleniko da, typo error! bio sam gladan i kao daj da pojedem jedno slovo, nece se primetiti, ali sit gladnom ne veruva! :D

Edited by hoffnung

1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Pa da. Lepo im je sinoć rekao student, imali ste 13 godina da napravite jedinstven front protiv vlasti. Niste to uradili

To što je za ovih 6 meseci urađeno mnogo, ne znači da ne treba imati sluha za savete, pa makar bili i saveti opozicije.

Uostalom, nedostatak sluha za dobronamerne savete je takođe odbijanje potencijalnog jedinstvenog fronta.

Ne vidim validan argument koji može pobiti primer iz Niša koji je Dinić juče dao. Ako je to apriori strah od blaćenja kroz medije vezujući ih za opozicione stranke, onda je to populizam i nije fer, i može biti zajeban ako se osladii.

Edited by Milošica