Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Student prava, mislim da se zove Boris, isti Ivo Lola Ribar

Gledah jedno 15 minuta, odlicni su.

Odlični studenti u utisku, odlični.

Svih četvoro.

8 minutes ago, duda said:

Odlični studenti u utisku, odlični.

Svih četvoro.

Kraj emisije takodje, najbolji deo. Svega su se dotakli za nekoliko minuta i vidi se ogromna volja za pobedom

17 minutes ago, villiem said:

Kraj emisije takodje, najbolji deo. Svega su se dotakli za nekoliko minuta i vidi se ogromna volja za pobedom

da. svako iz svoje oblasti

• 2 weeks later...

Majić ozbiljno pokidao večeras.

Naši roditelji su se nekad družili i znao sam ga privatno sa Liona, ali nikad nisam cenio njegov javni angažman.

Do večeras. Sad mi prvi put izgleda kao čovek kome je sve jasno. Kapa dole za Mišu.

On 16. 3. 2025. at 17:02, dunja said:

Kako mogu da gledam Utisak nedelje večeras ako kod kuće imam samo Telekom?

Ima li neka varijanta preko neta, sa ili bez pretplate?

Obično nije frka da se sačeka YouTube, ali vanredna situacija.

Inače ne nalazim poslednju emisiju na YouTube uopšte, samo predloge, što mi je malo čudno.

1. Možeš da plaćaš IPTV listu sa oko 1800 kanala mesečno od 5 do 10€. (detalji na PP)

2. Možeš preko linka https://n1nova.live

a. ako si u srbisranu nabaciš neki free VPN, i uključiš ga kad ti treba (ja koristim UrbanVPN u Chrome derivatima

b. van serb. zone radi bez problema

3. Možeš da pratiš piratske kanale i redovno isprobavaš kratkotrajuće IPTV liste koji se objavljuju na sve strane

4. Instaliraš neki derivat KODI-ja sa addonsima koji se umesto tebe bave gore pomenutim listama.

Hvala! Od kako postoji opcija 2, nije problem, imam VPN. Tako da, rešeno )

DObra emisija...

Inače, deca ne znaju ko je Darko Glišić... Počenjem da mislim da smo previše informisani, kad znamo sve te budale i da je deci lakše da se bore jer nemaju pojma ko su babaroge...

Sa druge strane, bojim se načina kako mogu sazanti ko je imenovani gospodin....

Kako je uopšte stigao na dnevni red?

Idealno je doba da takvi sede ispod kamena u mišjoj rupi.

13 minutes ago, kralj said:

Kako je uopšte stigao na dnevni red?

Pre dve nedelje je reko da bi Đokića trebalo malo uhapsiti, pa je Olja pitala decu da li znaju ko je...