March 30Mar 30 8 minutes ago, duda said:Odlični studenti u utisku, odlični.Svih četvoro.Kraj emisije takodje, najbolji deo. Svega su se dotakli za nekoliko minuta i vidi se ogromna volja za pobedom
March 30Mar 30 17 minutes ago, villiem said:Kraj emisije takodje, najbolji deo. Svega su se dotakli za nekoliko minuta i vidi se ogromna volja za pobedomda. svako iz svoje oblasti
April 13Apr 13 Majić ozbiljno pokidao večeras. Naši roditelji su se nekad družili i znao sam ga privatno sa Liona, ali nikad nisam cenio njegov javni angažman. Do večeras. Sad mi prvi put izgleda kao čovek kome je sve jasno. Kapa dole za Mišu.
April 13Apr 13 On 16. 3. 2025. at 17:02, dunja said:Kako mogu da gledam Utisak nedelje večeras ako kod kuće imam samo Telekom?Ima li neka varijanta preko neta, sa ili bez pretplate? Obično nije frka da se sačeka YouTube, ali vanredna situacija. Inače ne nalazim poslednju emisiju na YouTube uopšte, samo predloge, što mi je malo čudno.Možeš da plaćaš IPTV listu sa oko 1800 kanala mesečno od 5 do 10€. (detalji na PP)Možeš preko linka https://n1nova.livea. ako si u srbisranu nabaciš neki free VPN, i uključiš ga kad ti treba (ja koristim UrbanVPN u Chrome derivatimab. van serb. zone radi bez problemaMožeš da pratiš piratske kanale i redovno isprobavaš kratkotrajuće IPTV liste koji se objavljuju na sve straneInstaliraš neki derivat KODI-ja sa addonsima koji se umesto tebe bave gore pomenutim listama.
Sunday at 19:302 days DObra emisija...Inače, deca ne znaju ko je Darko Glišić... Počenjem da mislim da smo previše informisani, kad znamo sve te budale i da je deci lakše da se bore jer nemaju pojma ko su babaroge...Sa druge strane, bojim se načina kako mogu sazanti ko je imenovani gospodin....
Sunday at 19:561 day Kako je uopšte stigao na dnevni red? Idealno je doba da takvi sede ispod kamena u mišjoj rupi.
Sunday at 20:101 day 13 minutes ago, kralj said:Kako je uopšte stigao na dnevni red?Pre dve nedelje je reko da bi Đokića trebalo malo uhapsiti, pa je Olja pitala decu da li znaju ko je...