Guuundogan Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Odlican utisak, nasa pobeda izgubilo govedo. Nije mi ni malo krivo sto ove dve zene heroji nisu dobile vreme, nama je tu manje vise sve jasno… Sanja mi je mozda omiljena licnost od mnogih koji su se istakli u ovoj nesreci. Olja je razvalila ovog krmka na kraju, maksimalno koliko jedan ovakav rasni primerak moze biti uneredjen, bukvalno mi je izleteo glasan osmeh kad ga je navela na dugo cutanje pre seprtljastog odgovora na pitanje. Edited 8 hours ago by Guuundogan 7
giuseppe Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Pa ovo je i prvi put posle xy vremena da je gostovao SNS, dal šatro ili stvarni, a ovaj je stvarni da stvarniji ne može biti. Zato bar eto malo zabave pred velike događaje. Ali, deff je prosveta onaj kostur davno udavljen ispod vode u mimu, javnost gleda studente, ćaciji se dave, ili već... Što je pretužno, da se ne ponavljam. 1
slepa živana Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 hours ago, Milosh76 said: Olja je napravila istu gresku kao i Brankica Stankovic sa Vucicem, nije se pripremila niti koncentrisala na bitno, vec je pustila da on preuzme temu i pricu. No dobro, neko treci ce nauciti i uraditi domaci zadatak kako treba. čemu to? to su zlikovci. ne treba da se čuje njihova strana. oni ni nemaju stranu. ovaj je sve vreme govorio kao umobolnik 2
bejzbolka Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago 1 minute ago, Klara said: Ovaj deo kad ne da papire je najjači.
Recommended Posts