igoraki Posted January 26 Posted January 26 8 minutes ago, Caligula said: Gledacu je u utisku kasnije kad uploaduju na YT https://www.tvbalkanuzivo.com/nova-s-tv/ 1 1
pbg12345 Posted January 26 Posted January 26 1 hour ago, booyaka said: Od rođene sestre? Ti si joj teča, treba da održavaš kakav takav kontakt sa njima, porodica je jedna. nije teca, nego dever 2
Mel Posted January 26 Posted January 26 16 minutes ago, villiem said: Uh, sad je dobro pitanje bilo, ko je sve u pritvoru i da li ima nevinih tamo Ja sam nesto kad sam oto gledala videla da je bilo i ljudi koji su bili zaduzeni za pristupne saobracajnice (?), dakle ako mi je utisak tacan ni luk jeli ni luk mirisali.
garmonbozia Posted January 26 Posted January 26 1 hour ago, slepa živana said: kostić i zlf ima isti glas kao dejan vuk stanković Kostić je svakako SNS kolaboracionista - sa svima iz ministarstva se liže, pravi zakone, a ovamo kao opozicija. Takvi su najgori. 58 minutes ago, Dsnake said: Užas! Sve mi se nešto čini da su lepše nego one od pre 25 godina! Podseti me ovo na legendarni film: 1 1
vememah Posted January 26 Posted January 26 1 hour ago, booyaka said: Od rođene sestre? Ti si joj teča, treba da održavaš kakav takav kontakt sa njima, porodica je jedna. 23 minutes ago, pbg12345 said: nije teca, nego dever Khm. Quote Ujak i ujna: ujak je brat vaše majke a ujna njegova supruga koja nije u krvnom srodstvu sa vama Tetka i teča: tetka je sestra ili vašeg oca ili majke, a teča je njen suprug koji nije u krvnom srodstvu sa vama. (...) Dever je brat vašeg muža https://www.011info.com/rodbinske-veze-i-rodjacki-odnosi 2
pbg12345 Posted January 27 Posted January 27 jel jebeno moguce da nisi prepoznao ironiju i jos nasao potrebu da kopiras rodjacke veze sa interneta? 1
Fakundo Sava Posted January 27 Posted January 27 OCD OCD sada će da ti objasni da to što radiš nije ironija po definiciji
dunja Posted January 27 Posted January 27 Gledam i slušam ovu studentkinju sa ETFa i niotkuda mi padne na pamet kako je na tom istom mestu, nekada davno, u nekom drugom vremenu, a pre samo godinu dana, sedela Milica Zavetnica i zaboleo me je mozak. Mislim da mi još uvek nismo svesni koliko je veliko ovo što se dešava. 5
ljuttko Posted January 27 Posted January 27 12 hours ago, gagilija said: boze kakva lepa i pametna deca. nasuprot onim napumpanim stvorovima sa kupljenim diplomama Ovi studenti su pravo blago , svi odreda ali ja sa posebnim ponosom gledam i slušam devojku sa etfa. Mit o fah idiotima se ruši, ona govori kao da se posebno školovala da nastupa po televizijama i objašnjavai a ne samo drži glavu u matematici. A i lepa je ko lutka pa i ono kako su nas devojke zafrkavali kad smo dolazili na etf, o majci koja je imala 2 kćerke, jednu lepu a druga je studirala etf pada polako u vodu 7
Aleksija Posted January 27 Posted January 27 ova deca kao da su iz klasicne literature izasla. svetle. studentkinja je neverovatna (na ponos ujaku :))
Milosh76 Posted February 9 Posted February 9 Gosti ove nedelje biće: - prof. dr Maja Kovačević, dekanka FPN BU, - prof. dr Mirjana Nikolić, rektorka Univerziteta umetnosti BU, - Aleksandar Jovanović, master student FDU BU i - Aleksandra Kuzmanović, studentkinja FPN BU.
slepa živana Posted February 9 Posted February 9 izvinite zbog prekida programa! ako neko iz beograda ima višak posteljinu i ćebe, a voljan je da donira studentima u kragujevcu, molim da mi piše na pm, da se dogovorimo o preuzimanju do utorka. u sredu šaljem paket. hvala unapred još jednom, izvinjenje! 2
Sludge Factory Posted February 9 Posted February 9 2 hours ago, radisa said: Deca jako lepo zbore... Ovaj sa FDU kaa Njegos sunce ti 2
Recommended Posts