March 17, 20241 yr Filip maznuo vodu Peri. Pera izneverovao kad je video da mu je čaša poluprazna, pa je privukao sebi. Najveća dilema da li će piti posle njega.
March 17, 20241 yr Nesto se desilo dok su kamere bile iskljucene, jer se Cane nije drao uopste. Ko zna sta je razlog.
March 17, 20241 yr Hvala @kud u maglu Simoviću, ovo je baš izgledalo ružno Možda se nešto (sa tim njegovim navodnim vikanjem) dešavalo pre početka emisije ali mi to nismo videli, a ovo jesmo. Odron
March 17, 20241 yr Pa ne znam šta je trebalo Olja da uradi, da se titluje? Čovek je gluv, a ne želi to da prizna ni sebi ni drugima, odbija da nosi aparat.
March 17, 20241 yr što ga je zvala? e sad sam preleteo agape od pre manje od godine tad nije bio gluv saznaću sutra sve, pa ću da nastavim da je hejtujem Edited March 17, 20241 yr by kud u maglu Simoviću
March 17, 20241 yr Mozda i ona tvrdi pazar, ratuje s upravom, dize hajp, privlaci paznju i ugovara transfer Edited March 17, 20241 yr by Ratamahatta
March 17, 20241 yr Ja sam razumeo da je on njoj rekao (verovatno jos i pre nego sto su se kamere ukljucile) da je mnogo tiha ili mutava i da je nista ne razume, da mora da joj cita sa usana i da bi trebalo da se titluje.
March 17, 20241 yr Hm, hm...nekada je na sličan način prozivao publiku na koncertu. "Šta je, oćete sabtajtls"?