Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

...

Edited by kud u maglu Simoviću

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Stvarno je partibrejker.

Filip maznuo vodu Peri. Pera izneverovao kad je video da mu je čaša poluprazna, pa je privukao sebi. Najveća dilema da li će piti posle njega. 

kakva seljančura

Nesto se desilo dok su kamere bile iskljucene, jer se Cane nije drao uopste.

Ko zna sta je razlog.

Hvala @kud u maglu Simoviću, ovo je baš izgledalo ružno

Možda se nešto (sa tim njegovim navodnim vikanjem) dešavalo pre početka emisije ali mi to nismo videli, a ovo jesmo.

Odron :ph34r:

Ovo je bio sasvim lep Oljin uvod, verovatno ima još nečega. 

Pa ne znam šta je trebalo Olja da uradi, da se titluje? Čovek je gluv, a ne želi to da prizna ni sebi ni drugima, odbija da nosi aparat.

što ga je zvala?

e

sad sam preleteo agape od pre manje od godine

tad nije bio gluv

saznaću sutra sve, pa ću da nastavim da je hejtujem 

Edited by kud u maglu Simoviću

niko neće,

a koji hoće dosadili.

Prošao celi ProGlas, i to je to.

• Popular Post

Mogla je da zove Ivana Ivanovica 😂

Mozda i ona tvrdi pazar, ratuje s upravom, dize hajp, privlaci paznju i ugovara transfer :fantom:

Edited by Ratamahatta

Ja sam razumeo da je on njoj rekao (verovatno jos i pre nego sto su se kamere ukljucile) da je mnogo tiha ili mutava i da je nista ne razume, da mora da joj cita sa usana i da bi trebalo da se titluje. 

Hm, hm...nekada je na sličan način prozivao publiku na koncertu. "Šta je, oćete sabtajtls"?