Misko Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 ovog iz SSP, i ovog daveza sto nije Georgiev, za preskociti, sto se mene tice..
Zabalujev Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 (edited) Bemliga, psiholozi će nešto da analiziraju i dijagnostikuju. Ne znam ko je ovaj treći. Večeras ćemo jesti ono što je Hristos jeo. Edited April 16, 2023 by Zabalujev
Zabalujev Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 A da, nekadašnji zamenik Saše Jankovića. Kandidovao se opet, zamisli, nije prošao. Ne čitam par dana novine, šta propustih...
radisa Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 Podele u društvu se u ovoj emisiji gledaju iz potpuno pogrešnog aspekta... Podele ovde nemaju viš ikakve veze sa SNS/ostali podelama, nego na jednom sasvim drugom nivou, koji je daleko pre bih reako staleški, nego politički...
Zabalujev Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 Xexe, da, agresivni depresivci, ovo ću redovno da koristim Kad na su početku pričali o podelama, ne dve nego pet pa još pet Srbija itd, pade mi na pamet da bi bilo dobro da neko primeti da su unutar opozicije najdublje podele, iako velikih razlika baš i nema do čega smo došli tek posle sat vremena.
radisa Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 Just now, Zabalujev said: Xexe, da, agresivni depresivci, ovo ću redovno da koristim Kad na su početku pričali o podelama, ne dve nego pet pa još pet Srbija itd, pade mi na pamet da bi bilo dobro da neko primeti da su unutar opozicije najdublje podele, iako velikih razlika baš i nema do čega smo došli tek posle sat vremena. Te podele u opoziciji su "prokletstvo malih razlika", nema tu stvarnih podela, osim sujeta...
Frank Pembleton Posted April 17, 2023 Posted April 17, 2023 Podele u društvu se u ovoj emisiji gledaju iz potpuno pogrešnog aspekta... Podele ovde nemaju viš ikakve veze sa SNS/ostali podelama, nego na jednom sasvim drugom nivou, koji je daleko pre bih reako staleški, nego politički...A zapravo bilo bi dobro da jesu SNS/.../... Na žalost moj je utisak da se društvo, potpomognuto lopovima sa vrha vlasti, podelilo mnogo ozbiljnije i da to neće biti vezano za odlaske ovih sa vlasti.I teže za ispraviti, na žalost.....shiit has hit the fan. 1
slepa živana Posted April 17, 2023 Posted April 17, 2023 super se uklopila tema sa intervjuom nebojše romčevića kod obućine. da su pametni trebalo bi samo psihologe i psihijatre da dovode da analiziraju aktuelnosti. 1
slepa živana Posted April 17, 2023 Posted April 17, 2023 39 minutes ago, Mel said: sta kazu strucna lica? i romčević i stručna lica analiziriju metode kojima nas zaluđuju. nije da nam to baš nije jasno, al dobro je čuti naučno objašnjenje, pa ako izludiš skroz da znaš da nije bilo samo do tebe. 6
Misko Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 Djilas, Boskic, i Milos besic, koga i ne znam..pa, ko je mazohista da gleda Djilasa i Boskica, neka izvoli..
Recommended Posts