Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Jebote, kako mi je to promaklo:wacko: Imam još njegov broj u telefonu...

Radojka je klasičan onaj rentanovinar.
Nikad neću zaboraviti kako se šlihtala guverneru Avramoviću, a onda kad je krenulo njegovo "puštanje niz vodu" pisala je odvratne članke o njemu...

... Shiit has hit the fan

meni su svi iritantni. i ljubičić ko erik pod stresom, i ova sa razvučenim tokom misli, a nikezića ni ne slušam, žubori mi ko fejk kiša.

284102917_973046316825191_82246880076261

A šta je u nedelju?

A šta je u nedelju?

tzv Survivor

uostalom zašto Olja ne ode na pauzu, ako nema ideja i gostiju, i događaja. ako je mogla u sred protesta

Edited by levi

40 minutes ago, Milosh76 said:

284102917_973046316825191_82246880076261

Utisak ponedeljka :fantom:

izem ti ekipu gde je Pivljanin i najzanimljiviji..

• 3 weeks later...

Ponoš i neki mladi profesori - šta je tema nisam u toku? 

#oljaidinamore

Zdravko Ponoš, bivši diplomata i general u penziji;

Danilo Mandić, sociolog i predavač na Univerzitetu Harvard;

Nikola Kovačević, pravnik i asistent na Pravnom fakultetu Union.

Ponoš se udvara desnici.

maršuqrac

Prvi tupio o "silovanjima" i silovatelju i plače o Marioupolju,

drugi klacka ko Tadić na sto stolica a,

treći tupi o svom spasavanju miliona izbeglica. a decu bi na ekskurziji vodio u KZ i azile da "spoznaju"  suštinu života.

Dovoljno za kraj.

dobar je ovaj sa harvarda

:fantom:

fino je poentirao sa brojem žrtvama kojim se manipuliše, a koje se vade samo za kič manifestacije ispred spomenika stefana nemanji

Sociolog sa Harvarda pojeo emisiju 😁 Pokido, realno.

Ponoš će morati još mnogo da se potrudi da pokaže po čemu je to on bolji i šta nudi što već nema na opozicionoj sceni.