Moonwalker Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 (edited) 3 minutes ago, Zabalujev said: A evo i čuvenog "struja je mnogo jeftina". Što lepo ne pozvaše Prokopijevića, on bi sve ovo Radojkino mnogo elokventnije... Kog Prokoijevica? Ako je Miroslav, preminuo je. https://sr.m.wikipedia.org/wiki/Мирослав_Прокопијевић Edited May 29, 2022 by Moonwalker 1
Zabalujev Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Jebote, kako mi je to promaklo Imam još njegov broj u telefonu...
Frank Pembleton Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Radojka je klasičan onaj rentanovinar.Nikad neću zaboraviti kako se šlihtala guverneru Avramoviću, a onda kad je krenulo njegovo "puštanje niz vodu" pisala je odvratne članke o njemu... ... Shiit has hit the fan
pt 2.0 Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 meni su svi iritantni. i ljubičić ko erik pod stresom, i ova sa razvučenim tokom misli, a nikezića ni ne slušam, žubori mi ko fejk kiša. 1 1
levi Posted June 3, 2022 Posted June 3, 2022 (edited) A šta je u nedelju? tzv Survivor uostalom zašto Olja ne ode na pauzu, ako nema ideja i gostiju, i događaja. ako je mogla u sred protesta Edited June 3, 2022 by levi
John Coltrane Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 Ponoš i neki mladi profesori - šta je tema nisam u toku? #oljaidinamore
Milosh76 Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 Zdravko Ponoš, bivši diplomata i general u penziji; Danilo Mandić, sociolog i predavač na Univerzitetu Harvard; Nikola Kovačević, pravnik i asistent na Pravnom fakultetu Union.
zmanic Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 Prvi tupio o "silovanjima" i silovatelju i plače o Marioupolju, drugi klacka ko Tadić na sto stolica a, treći tupi o svom spasavanju miliona izbeglica. a decu bi na ekskurziji vodio u KZ i azile da "spoznaju" suštinu života. Dovoljno za kraj.
kud u maglu Simoviću Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 dobar je ovaj sa harvarda fino je poentirao sa brojem žrtvama kojim se manipuliše, a koje se vade samo za kič manifestacije ispred spomenika stefana nemanji 6
Zabalujev Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 Sociolog sa Harvarda pojeo emisiju 😁 Pokido, realno. Ponoš će morati još mnogo da se potrudi da pokaže po čemu je to on bolji i šta nudi što već nema na opozicionoj sceni. 7
Recommended Posts