Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted
36 minutes ago, dùda said:

Baš govnjiv ovaj Vuletić.

Jbt, kako ga nije sramota, nije on glup da ne razume koliko se srozao :puke:

Vala baš govno od čoveka...

Vljada je ostavio pertle, biće posle problem da izađe...

Posted

Ko je ovaj što ne zna čemu gas služi?

Posted (edited)
3 minutes ago, radisa said:

Ko je ovaj što ne zna čemu gas služi?

onaj radnik tenta što nam je tokom kolapsa zimus davao informacije iz prve ruke. mislim da je u sindikatu nezavisnost.

e, mislim u novoj stranci

Edited by slepa živana
Posted
Just now, slepa živana said:

onaj radnik tenta što nam je tokom kolapsa zimus davao informacije iz prve ruke. mislim da je u sindikatu nezavisnost.

OK, lik je budala, vidi  se iz aviona... Hvala...

• Haha 2
Posted
2 minutes ago, radisa said:

OK, lik je budala, vidi  se iz aviona... Hvala...

mislim da je upućen o stanju u epsu. e sad što priča o čemu ne zna, to ne znam

Posted

Lik je sindikalac, toliko.:fantom:

Nekako je dopao na Tadićevu listu na prošlim izborima. Inače je rekao da nije korisnik gasa, pa je ova krenula da pametuje.

Ova Radojka krenula u svisuistizam, joj al smo pametni. "Ja o problemima u EPS slušam 30godina". I ja, naročito ono sa sankcijama, bombardovanjem, restrikcijama... I okreće se Nikeziću da kaže"znači da danas industrija više radi". :rolleyes:

Posted
Just now, Zabalujev said:

Lik je sindikalac, toliko.:fantom:

Nekako je dopao na Tadićevu listu na prošlim izborima. Inače je rekao da nije korisnik gasa, pa je ova krenula da pametuje.

Ova Radojka krenula u svisuistizam, joj al smo pametni. "Ja o problemima u EPS slušam 30godina". I ja, naročito ono sa sankcijama, bombardovanjem, restrikcijama... I okreće se Nikeziću da kaže"znači da danas industrija više radi". :rolleyes:

Ma super kad nek kaže, bole me kurac za gas, čemu to služi kad ga ja na koristim... To pokazuje, koliko neko dalje misli od na se, u se i poda se...

Dakle,  idiot...

Posted

A i ova u sredini je idiot...

Najgori utisak ikada...

• Haha 1
Posted

"uf, vi ste elita, svaka čast". Ma bezvezze poso, glavni železnički dispečer u Kolubari ima hiljadu evra platu, Bajatović pa on... Koja sprdnja.

Posted
Just now, Zabalujev said:

"uf, vi ste elita, svaka čast". Ma bezvezze poso, glavni železnički dispečer u Kolubari ima hiljadu evra platu, Bajatović pa on... Koja sprdnja.

Najviše volim kad ljudi omalovažavaju tuđ posao i tuđe znanje i tuđ agažman...

Još više volim, kad omalovažavaju, a nemaju pojma šta drugi rade... Pokazuje ljude u sjajnom svetlu...

• +1 1
Posted

Ko je Radojka, ostalo sam ukapirala?

Posted
2 minutes ago, Moonwalker said:

Ko je Radojka, ostalo sam ukapirala?

Urednica magazina "Biznis" i "Ekonometar"

• Hvala 1
Posted

novinar transvestit

Posted

A evo i čuvenog "struja je mnogo jeftina". Što lepo ne pozvaše Prokopijevića, on bi sve ovo Radojkino mnogo elokventnije...