Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Milosh76 said:

Za koga bi pre glasao, za Vucica, Dacica ili Djilasa? Recimo da moras sa se izjasnis.

Imam utisak sa glasaci Moramo skoro jednako ne podnose Djilasa i Vucica.

Jel ti to utisak van liste? :D

Ja se drzim principa da uvek biram manje zlo, a srecom nismo prinudjeni samo na gornji izbor. Da jesmo, Djilas je manje zlo od prve dvojice, a Dacic je manje zlo od prvog..

• +1 2
Posted

Ovih nekoliko glasača Moramo koje poznajem, uključujući i mene, ne vole Đilasa, ali nije to ni blizu Vučića. Ne bi tu niko imao nikakav problem da se pravi neka vlast sa Đilasom, dok u životu ne bi ni pomislili da glasaju opet za Moramo ako bi sarađivali sa SNS.

• +1 5
Posted

Hvala.

Utisak je vise iz RL, nego sa PPP, mada je i ovde lako uocljiva netrpeljivost prema Djilasu.

Posted
On 13.5.2022. at 22:58, Milosh76 said:

Borko Stefanovic, Milos Jovanovic i Radomir Lazovic...

provociranje svađe

• +1 1
Posted

En el proximo capitulo - Da li ce Losmi Jovanovic uspeti da odgovori na ijedno postavljeno pitanje na televiziji ikada?

Posted
Borko Stefanovic, Milos Jovanovic i Radomir Lazovic...
Trudim se, ali ne uspevam : koga dosadnijeg je mogla da nađe?

Posted

Sad uhvatio, pre reklama, Borkovo “nemojte vi da merite opoziciona zrnca” - uf baš deluju negledljivo u paketu.

Posted

Prođe sat vremena i na kraju Olja iseče reklamama dalju priču o famoznom sastanku,iako su se još petnaest minuta ranije svi složili da se previše priča o tome. Bilo bi interesantno ovo gledati pre mesec dana dok je još stvar bila vruća, ovako ne dođosmo ni do Ukrajine. Sasvim očekivan Borkov nastup, mada nisam očekivao ovoliko superlativa o Đilasovim potezima, Radomir standardno nedefinisan - deset misli u jednu rečenicu, pa ti povataj, Lošmi kao i obično: mir i tolerancija, jel sam vam lepo reko da ne može ua-Vučić.

Posted
2 minutes ago, Zabalujev said:

Prođe sat vremena i na kraju Olja iseče reklamama dalju priču o famoznom sastanku,iako su se još petnaest minuta ranije svi složili da se previše priča o tome. Bilo bi interesantno ovo gledati pre mesec dana dok je još stvar bila vruća, ovako ne dođosmo ni do Ukrajine. Sasvim očekivan Borkov nastup, mada nisam očekivao ovoliko superlativa o Đilasovim potezima, Radomir standardno nedefinisan - deset misli u jednu rečenicu, pa ti povataj, Lošmi kao i obično: mir i tolerancija, jel sam vam lepo reko da ne može ua-Vučić.

Nisam u mogućnosti da gledam.

Je l' stvarno Borko rekao da su kontrolori otprilike krivi što je opozicija pukla na izborima?

Videh na tw, pa ne verujem.

Posted
2 minutes ago, Ptica trkacica said:

Je l' stvarno Borko rekao da su kontrolori otprilike krivi što je opozicija pukla na izborima?

Videh na tw, pa ne verujem.

Ne, Tviter lupa. Zapravo je rekao da je opozicija uspela u Beogradu ostvarila značajan rezultat uprkos lošim uslovima, na šta je Jovanović ubacio da je to zato što je bila tu najbolja kontrola.

Posted
Just now, Zabalujev said:

Ne, Tviter lupa. Zapravo je rekao da je opozicija uspela u Beogradu ostvarila značajan rezultat uprkos lošim uslovima, na šta je Jovanović ubacio da je to zato što je bila tu najbolja kontrola.

Pretpostavila sam da nije moguće da je to rekao, ali 'ajd da proverim.

Posted

Otkad se Olja loži na sport?! Ili joj nisu javili da je podržao AV.

Posted

Meni Lazović odličan.

(Internet me zeza i umire svako malo, moje vreme u kome sam je 21:25h)

Posted

Kačila je i ranije u predloge uspehe Noleta, Jokića itd.

Posted

Nešto se ne sećam baš, al ajde.