Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

7 minutes ago, slepa živana said:

meni je dovoljno braon ova seksi pravoslavaka

Ide malo na živce ta neposrednost. 

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Šta znači dovoljno braon? Nešto fekalno? 

Čuj ovu sa psima :ph34r:

Malopre sam počela. Govore o čitanju i prijateljima… :ohmy:

edit. Za sada nema ništa o Mikiju… što si mislio da će biti @John Coltrane?

edit edita. Gde su nestali elokventni ljudi? Jesu li izumrli?!

Edited by pt 2.0

20 minutes ago, pt 2.0 said:

Malopre sam počela. Govore o čitanju i prijateljima… :ohmy:

edit. Za sada nema ništa o Mikiju… što si mislio da će biti @John Coltrane?

edit edita. Gde su nestali elokventni ljudi? Jesu li izumrli?!

Mislio sam da će dati svoje ocene na temu angažmana umetnika. Ni na kraj pameti mi nije bila tema prijatelji&čitanje :huh:

Ja do sinoć nisam ni znao za to gostovanje Mikija na N1, nego sam diskutovao sa bratom na tu temu misleći na Mikija kod Ćosića pre 2,3 godine (na N1). Tek posle vidim da je Miki kod Nataše izazvao neke reakcije javnosti. 
Btw jel imamo to na nekom topicu?

2 minutes ago, John Coltrane said:

Mislio sam da će dati svoje ocene na temu angažmana umetnika. Ni na kraj pameti mi nije bila tema prijatelji&čitanje :huh:

Ja do sinoć nisam ni znao za to gostovanje Mikija na N1, nego sam diskutovao sa bratom na tu temu misleći na Mikija kod Ćosića pre 2,3 godine (na N1). Tek posle vidim da je Miki kod Nataše izazvao neke reakcije javnosti. 
Btw jel imamo to na nekom topicu?

Ahaha ti si ja.

Danas sam tek pogledala na N1 i imam svašta da kažem na temu Mikija i raspale emisije.

Negde su ga pominjali po ppp, nema šanse da se setim gde.

Ako nadješ, ili neko drugi, nek ostavi link.

Hvala

1 hour ago, Valkyrie said:

Šta znači dovoljno braon? Nešto fekalno? 

ne. braon kao crkveno mračnjačanjaštvo, zatucanost, mistifikovanje, pedofilija, pilićarenje, nekrofilija, silikonske sisurdače u crnoj čipki iz kojih viri zlatni krst i tome slično.

10 minutes ago, John Coltrane said:

Mislio sam na forumsku diskusiju.

Jel i Biljana ispolivala[emoji769] ne verujem da će da propusti?

... Shiit has hit the fan

kad je MM uporedio Njega sa de golom, moja prva asocijacija je bila da je de gol priznao nezavisnost alžira.

izvin'te za trol.

Ja ne mogu ove sto su izvan, iznad, sto nista ne prate i lepo im je. I onda se nesto cude. Ti su odgovorniji od Mileta.

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

279305135_947791669350656_23672111631316