John Coltrane Posted April 24, 2022 Posted April 24, 2022 7 minutes ago, slepa živana said: meni je dovoljno braon ova seksi pravoslavaka Ide malo na živce ta neposrednost.
pt 2.0 Posted April 24, 2022 Posted April 24, 2022 (edited) Malopre sam počela. Govore o čitanju i prijateljima… edit. Za sada nema ništa o Mikiju… što si mislio da će biti @John Coltrane? edit edita. Gde su nestali elokventni ljudi? Jesu li izumrli?! Edited April 24, 2022 by pt 2.0 1
John Coltrane Posted April 24, 2022 Posted April 24, 2022 20 minutes ago, pt 2.0 said: Malopre sam počela. Govore o čitanju i prijateljima… edit. Za sada nema ništa o Mikiju… što si mislio da će biti @John Coltrane? edit edita. Gde su nestali elokventni ljudi? Jesu li izumrli?! Mislio sam da će dati svoje ocene na temu angažmana umetnika. Ni na kraj pameti mi nije bila tema prijatelji&čitanje Ja do sinoć nisam ni znao za to gostovanje Mikija na N1, nego sam diskutovao sa bratom na tu temu misleći na Mikija kod Ćosića pre 2,3 godine (na N1). Tek posle vidim da je Miki kod Nataše izazvao neke reakcije javnosti. Btw jel imamo to na nekom topicu?
pt 2.0 Posted April 24, 2022 Posted April 24, 2022 2 minutes ago, John Coltrane said: Mislio sam da će dati svoje ocene na temu angažmana umetnika. Ni na kraj pameti mi nije bila tema prijatelji&čitanje Ja do sinoć nisam ni znao za to gostovanje Mikija na N1, nego sam diskutovao sa bratom na tu temu misleći na Mikija kod Ćosića pre 2,3 godine (na N1). Tek posle vidim da je Miki kod Nataše izazvao neke reakcije javnosti. Btw jel imamo to na nekom topicu? Ahaha ti si ja. Danas sam tek pogledala na N1 i imam svašta da kažem na temu Mikija i raspale emisije. Negde su ga pominjali po ppp, nema šanse da se setim gde.
John Coltrane Posted April 24, 2022 Posted April 24, 2022 Ako nadješ, ili neko drugi, nek ostavi link. Hvala
radisa Posted April 24, 2022 Posted April 24, 2022 1 minute ago, John Coltrane said: Ako nadješ, ili neko drugi, nek ostavi link. Hvala https://rs.n1info.com/vesti/miki-manojlovic-vucic-je-de-gol-za-nasu-politicku-sredinu-i-opoziciju/
slepa živana Posted April 24, 2022 Posted April 24, 2022 1 hour ago, Valkyrie said: Šta znači dovoljno braon? Nešto fekalno? ne. braon kao crkveno mračnjačanjaštvo, zatucanost, mistifikovanje, pedofilija, pilićarenje, nekrofilija, silikonske sisurdače u crnoj čipki iz kojih viri zlatni krst i tome slično.
John Coltrane Posted April 24, 2022 Posted April 24, 2022 18 minutes ago, radisa said: https://rs.n1info.com/vesti/miki-manojlovic-vucic-je-de-gol-za-nasu-politicku-sredinu-i-opoziciju/ Mislio sam na forumsku diskusiju.
radisa Posted April 24, 2022 Posted April 24, 2022 10 minutes ago, John Coltrane said: Mislio sam na forumsku diskusiju.
Frank Pembleton Posted April 25, 2022 Posted April 25, 2022 Jel i Biljana ispolivala[emoji769] ne verujem da će da propusti?... Shiit has hit the fan
đorđe geprat Posted April 25, 2022 Posted April 25, 2022 kad je MM uporedio Njega sa de golom, moja prva asocijacija je bila da je de gol priznao nezavisnost alžira. izvin'te za trol. 1
gagilija Posted April 25, 2022 Posted April 25, 2022 Ja ne mogu ove sto su izvan, iznad, sto nista ne prate i lepo im je. I onda se nesto cude. Ti su odgovorniji od Mileta. Sent from my FRD-L09 using Tapatalk 3
Recommended Posts