Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

8 minutes ago, Zabalujev said:

Miki je vrunski krenuo da jajari od starta, kako se nije dovoljno razgovaralo itd. a Boža iz offa: "mhm, mhm". :lol:

Pa nabacio mu je i “eto, i gospodin Pelević je po nekim istraživanjima stajao bolje” a Boža se dostojanstveno udidio.

moram da priznam da ne pratim mnogo unutarstranačke razmirice u Narodnoj, znam da se desio fallout između ZP i VJ ali ne znam ko je uz koga. Tj, sad za Mikija znam.

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Dragojević je šou :lolol:

”ogromne opštine kao što su Mladenovac i Zemun Polje, sa ogromnim brojem birača” :lolol::lolol:

9 minutes ago, Valkyrie said:

moram da priznam da ne pratim mnogo unutarstranačke razmirice

Ovaj svecarski trenutak ce izroditi Narodnu Partiju, Patriotski Front i Pristojnu Srbiju, nece moci da se dogovore ciji je kombi, ciji je stampac, cije je kuvalo za kafu. 

Ovaj svecarski trenutak ce izroditi Narodnu Partiju, Patriotski Front i Pristojnu Srbiju, nece moci da se dogovore ciji je kombi, ciji je stampac, cije je kuvalo za kafu. 

I ko je platio štampanje olovaka, a ko benzin do Smederevske palanke

278143349_4904460329623077_4630286804298 

Djoka Vlah, opet..preskocicu..

Orlovic se povampirio, ne skida se sa televizija danima (ili makar sa ovih Solakovih kanala)!

• Popular Post

sto ne pozove nekad Tadica?

Djordjije ce iskidati, jedva cekam

Djordjije ce iskidati, jedva cekam
Narediti mu da stavi masku, daleko dobacuje kapljično

Ako neće, onda da ne ide na škembiće u Mornar pre snimanja

Opako, analitičarska emisija, preskočio bih da imam pametnija posla u to vreme.

3 hours ago, April said:

Ako neće, onda da ne ide na škembiće u Mornar pre snimanja

:lolol: prvi put kad sam tog čoveka videla bilo je u skupštinskom restoranu kako jede škembiće za stolom do mene.

posle sam ga viđala samo na protestima, kao brojača izašlih, da ne bude zabune.

22 hours ago, Sludge Factory said:

Orlovic se povampirio, ne skida se sa televizija danima (ili makar sa ovih Solakovih kanala)!

Ide i na  rezimske TV..

Meni on odaje neki Oliver Antić ukršten sa RTS Vuletićem vajb

[emoji38]ol: prvi put kad sam tog čoveka videla bilo je u skupštinskom restoranu kako jede škembiće za stolom do mene.
posle sam ga viđala samo na protestima, kao brojača izašlih, da ne bude zabune.
Šta ti je skroman čovek

Neke moraju da vade iz mardelja, da im podmeću sekretarice, obećavaju kombine

Đoki daš bonove za topli obrok

Bili smo jednom u mornaru, zar ne? Il je to bilo u nekom proslom zivotu...