February 3, 20223 yr 14 minutes ago, Heaviside said: Jel mi reko da sam peder? naravno da jeste i da mu se sviđaš
February 3, 20223 yr 3 minutes ago, Heaviside said: Hvala Snarc i sledeći put slobodno direktnije pristupi, vidiš da sam spor. Da li zaista moramo ovo pred svetom..ili cemo, kao do sada..u 4 oka o ovome ?
February 3, 20223 yr 1 hour ago, Svemir Zeka said: Moja računica ništa ne valja, mislila sam da je Milošica rođena tu negde oko naših finalnih antislobinskih protesta Hvala na promeni pola
February 3, 20223 yr 6 minutes ago, SNARC said: Da li zaista moramo ovo pred svetom..ili cemo, kao do sada..u 4 oka o ovome ? Prvo me startuje pred svima, a kada se ja uzjogunim onda me opomene...toplo-hladno, pali me to...
February 3, 20223 yr ako organizujete neko pedersko druzenje zovte slobodno ps dva puta kinez, buster fajzer Edited February 3, 20223 yr by Кристофер Лумумбо
February 3, 20223 yr @Heaviside Nikad nista ne radim dzabe, slucajno ili uzaludno troseci energiju. Pelcovani pozvani.. @Zli Gli vise srece u drugom izvlacenju.
February 3, 20223 yr 17 minutes ago, SNARC said: @Heaviside Nikad nista ne radim dzabe, slucajno ili uzaludno troseci energiju. Pelcovani pozvani.. @Zli Gli vise srece u drugom izvlacenju. a tek se mučen autovao
February 4, 20223 yr Taman čovek odradio jedan split, sad mora opet da se jebava, nema smisla... Odlični gosti, btw.