renne Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 14 minutes ago, Heaviside said: Jel mi reko da sam peder? naravno da jeste i da mu se sviđaš 1
Heaviside Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 Hvala Snarc i sledeći put slobodno direktnije pristupi, vidiš da sam spor.
SNARC Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 3 minutes ago, Heaviside said: Hvala Snarc i sledeći put slobodno direktnije pristupi, vidiš da sam spor. Da li zaista moramo ovo pred svetom..ili cemo, kao do sada..u 4 oka o ovome ?
Milošica Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 1 hour ago, Svemir Zeka said: Moja računica ništa ne valja, mislila sam da je Milošica rođena tu negde oko naših finalnih antislobinskih protesta Hvala na promeni pola 1
Heaviside Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 6 minutes ago, SNARC said: Da li zaista moramo ovo pred svetom..ili cemo, kao do sada..u 4 oka o ovome ? Prvo me startuje pred svima, a kada se ja uzjogunim onda me opomene...toplo-hladno, pali me to... 1
Кристофер Лумумбо Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 (edited) ako organizujete neko pedersko druzenje zovte slobodno ps dva puta kinez, buster fajzer Edited February 3, 2022 by Кристофер Лумумбо 1 4
James Marshall Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 ne zaživješe oni klubovi na PPP, a mogli smo praviti neku PPPlavu ostrigu 1
SNARC Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 @Heaviside Nikad nista ne radim dzabe, slucajno ili uzaludno troseci energiju. Pelcovani pozvani.. @Zli Gli vise srece u drugom izvlacenju.
renne Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 17 minutes ago, SNARC said: @Heaviside Nikad nista ne radim dzabe, slucajno ili uzaludno troseci energiju. Pelcovani pozvani.. @Zli Gli vise srece u drugom izvlacenju. a tek se mučen autovao
Zabalujev Posted February 4, 2022 Posted February 4, 2022 Taman čovek odradio jedan split, sad mora opet da se jebava, nema smisla... Odlični gosti, btw. 1
msv Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 11 minutes ago, djordje geprat said: ko gostuje danas? 1
Jimmy Kowalski Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 Večeras nema „Utiska nedelje“, Olja Bećković pozitivna na korona virus
Recommended Posts