Milošica Posted January 23, 2022 Posted January 23, 2022 Just now, dùda said: Što ? Pa sam si tako nešto sugerisao,, a ja sam se samo šalila Ne ne, sve je u redu...
morgana Posted January 23, 2022 Posted January 23, 2022 a pominje li bosko jos uvijek da ce da gradi srbiju po uzoru na japan, tradicionalno drustvo dobrih domacina 1
pt 2.0 Posted January 23, 2022 Posted January 23, 2022 Radomir dobar. Dooobar. Boško popizdeo što mu prekida ustavobraniteljsku mantricu jednostavnim - kamo ti temeljna kontrola referenduma, rođače. (Inače, za prvo pitanje, oko Ponoša, ja se potpuno slažem i sa Radomirom i sa Tadićem da ne treba u ovakvim okolnostima da se izjašnjavaju, i da je procedura, i dogovor i poštovanje partnera u procesu bitno.) 1
jorma shparga Posted January 23, 2022 Posted January 23, 2022 sto se japana tice mogli bi od harikirija da krenu... ne prodjes cenzus i onda krk 1 2
garmonbozia Posted January 23, 2022 Posted January 23, 2022 Upravo je Radomir rastavio Boška na sitne činioce da se ponaša kao SNS botina. 3
duda Posted January 23, 2022 Posted January 23, 2022 3 minutes ago, Milošica said: Ne ne, sve je u redu... još jednom, izvini, benigna šala, žao mi je ako je zvučalo drugačije
James Marshall Posted January 23, 2022 Posted January 23, 2022 Ovo sa Ponošem i SSP je ovako postavljeno toliko nelogično da mora da postoji neko iole logično objašnjenje, samo što nam još niko nije dojavio
duda Posted January 23, 2022 Posted January 23, 2022 Pa oko Ponoša su napravili sranje Đilas i Jeremić. Sahraniće ih sve (uključujući i nas) njihova sujeta
jorma shparga Posted January 23, 2022 Posted January 23, 2022 1 minute ago, Tsai said: Tadic Najjaci utisak ikada poceli ramsi , jel mogu detalji?
Recommended Posts