January 23, 20223 yr Just now, dùda said: Što ? Pa sam si tako nešto sugerisao,, a ja sam se samo šalila Ne ne, sve je u redu...
January 23, 20223 yr a pominje li bosko jos uvijek da ce da gradi srbiju po uzoru na japan, tradicionalno drustvo dobrih domacina
January 23, 20223 yr Radomir dobar. Dooobar. Boško popizdeo što mu prekida ustavobraniteljsku mantricu jednostavnim - kamo ti temeljna kontrola referenduma, rođače. (Inače, za prvo pitanje, oko Ponoša, ja se potpuno slažem i sa Radomirom i sa Tadićem da ne treba u ovakvim okolnostima da se izjašnjavaju, i da je procedura, i dogovor i poštovanje partnera u procesu bitno.)
January 23, 20223 yr sto se japana tice mogli bi od harikirija da krenu... ne prodjes cenzus i onda krk
January 23, 20223 yr 3 minutes ago, Milošica said: Ne ne, sve je u redu... još jednom, izvini, benigna šala, žao mi je ako je zvučalo drugačije
January 23, 20223 yr Ovo sa Ponošem i SSP je ovako postavljeno toliko nelogično da mora da postoji neko iole logično objašnjenje, samo što nam još niko nije dojavio
January 23, 20223 yr Pa oko Ponoša su napravili sranje Đilas i Jeremić. Sahraniće ih sve (uključujući i nas) njihova sujeta
January 23, 20223 yr 1 minute ago, Tsai said: Tadic Najjaci utisak ikada poceli ramsi , jel mogu detalji?