Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Just now, dùda said:

Što ?

Pa sam si tako nešto sugerisao,, a ja sam se samo šalila :) 

Ne ne, sve je u redu...

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Bravo Olja..

a pominje li bosko jos uvijek da ce da gradi srbiju po uzoru na japan, tradicionalno drustvo dobrih domacina :covid19:

Boško :frust: :twak:

Radomir dobar.

Dooobar.

Boško popizdeo što mu prekida ustavobraniteljsku mantricu jednostavnim - kamo ti temeljna kontrola referenduma, rođače.

(Inače, za prvo pitanje, oko Ponoša, ja se potpuno slažem i sa Radomirom i sa Tadićem da ne treba u ovakvim okolnostima da se izjašnjavaju, i da je procedura, i dogovor i poštovanje partnera u procesu bitno.)

sto se japana tice mogli bi od harikirija da krenu...

ne prodjes cenzus i onda krk :laugh:

Upravo je Radomir rastavio Boška na sitne činioce da se ponaša kao SNS botina. 

Pokido Radomir

Mnogo dobra emisija :jerry:

3 minutes ago, Milošica said:

Ne ne, sve je u redu...

još jednom, izvini, benigna šala, žao mi je ako je zvučalo drugačije

ma radomir je car

tijesan je njemu ndb

Ovo sa Ponošem i SSP je ovako postavljeno toliko nelogično da mora da postoji neko iole logično objašnjenje, samo što nam još niko nije dojavio :lol:

Tadic :lolol:

Najjaci utisak ikada

Pa oko Ponoša su napravili sranje Đilas i Jeremić.

Sahraniće ih sve (uključujući i nas) njihova sujeta 

1 minute ago, Tsai said:

Tadic :lolol:

Najjaci utisak ikada

poceli ramsi , jel mogu detalji?