January 23, 20223 yr 4 minutes ago, pt 2.0 said: je l da gledam il da ne? Gledaj, Tadić se zarozao, svideće ti se.
January 23, 20223 yr Just now, Zabalujev said: Gledaj, Tadić se zarozao, svideće ti se. ne volim ja da likujem nad ljudima na zemlji, u blatu, i ostalim vrstama propasti. al idem da gledam, zapravo zbog radomira.
January 23, 20223 yr sta uopste znaci ponos nato general, nisam ispratila? jebote vise s natom, 23 godine kasnije bota je meni idealan za voditelja 'ja imam talenat'
January 23, 20223 yr 4 minutes ago, morgana said: sta uopste znaci ponos nato general, nisam ispratila? kad je bio načelnik generalštaba, bio je u ok odnosima sa natom, navodno je inicirao da nata ima kancelariju u Srbiji Edited January 23, 20223 yr by dùda
January 23, 20223 yr 3 minutes ago, dùda said: Bogme ne. Kojim li sam ja 65ogodisnajcima okruzen No nebitno, uzivajmo u emisiji. Ima smisla ovo sto Boris prica o vise predsednickih kandidata.
January 23, 20223 yr Just now, Milošica said: Kojim li sam ja 65ogodisnajcima okruzen haha, izgleda loše držećim
January 23, 20223 yr 1 minute ago, dùda said: kad je bio načelnik generalštaba, bio je u ok odnosima sa natom, navodno je inicirao da nata ima kancelariju u Srbiji tenks. znaci bosko kao takav.
January 23, 20223 yr Bosko govnar, ko da nismo znali, jbt.. Olja jos veci sto ga zove uopste, jebo je on i njegovih 0,001%
January 23, 20223 yr Just now, Milošica said: Ovo ti nije okej. Što ? Pa sam si tako nešto sugerisao,, a ja sam se samo šalila i evo,stigli smo do Srebrenice i Kosova