Banjo Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 1 minute ago, Tutankamon said: Eto sad je u SNS-u, imas za koga da glasas Ja cu za Radula, kao i do sad.. sve dok bude opcija. Posteno da ti kazem, svideo mi se veceras i Sapic. Bolji je od ove opozicije 3
gospa buba Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 ako ziv bio [emoji38]ol:(ovo je za druga bendza)sent from bubamoto
Frank Pembleton Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 Javio se admin FB grupe, i reko svašta, pa je Šapić rekao da sve laže... Vrati, pa pogledaj... A nakraju mu je Vuk šuknuo o izborima...Ajaoj... [emoji38]ol:Ijaooo Oliver... Leleeee.... Shiit has hit the fan!
Jumanji Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 Tri-četiri puta rekao "šta bi bilo da to kažeš na ulici".
kud u maglu Simoviću Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 Just now, Frank Pembleton said: Ijaooo Oliver... Leleeee .... Shiit has hit the fan! oliver bi i da apsi
SNARC Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 2 minutes ago, Banjo said: Ja cu za Radula, kao i do sad.. sve dok bude opcija. Posteno da ti kazem, svideo mi se veceras i Sapic. Bolji je od ove opozicije Jesi li ti siguran da si samo cirkao veceras ? Nisi lakirao parket ili lepio opanke ? 1 7
radisa Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 Just now, Jumanji said: Tri-četiri puta rekao "šta bi bilo to da kažeš na ulici". Verovatno ima iskustva sa dobacivanjem na ulici...
Zabalujev Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 Odlično je ovo bilo, sećam se vremena kada je ovakvih utisaka bilo mnogo češće.
jorma shparga Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 dok je na ulici dobro je, ne valja kad pizda dobacuje na stepenicama 1
aram Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 5 minutes ago, SNARC said: Jesi li ti siguran da si samo cirkao veceras ? Nisi lakirao parket ili lepio opanke ? ti slabo pratiš druga banja? nastavi tako, samo bez kvotovanja, priti pliz.
Jumanji Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 24 minutes ago, Tutankamon said: @Jumanji Provokator Ko? Ja? 😯
Popular Post kblo konza Posted May 9, 2021 Popular Post Posted May 9, 2021 32 minutes ago, gospa buba said: ne bih rekla. ja njegov dolazak pamtim bash po tome shto nije pokvario opshtinu, i to smo mu knjizili kao veliki uspeh. a po opshtini se bakcem od 2005. pre toga ne znam kako je bilo. taj trenutak kad je opshtina pochela da radi kao satic desio se pre njega. manje vishe smo mu sve na novom beogradu shto nije dirao nishta knjizili kao veliki plus (mada mu ni nadleznosti nisu bile ne znam shta, realno). i ima ovi shto mu zameraju shto je troshio budzet na babe i decu, ja ni to nisam protiv. pokazao se kad je izgorela kafana na coshku djindjica i umetnosti, kad je na nekoj raspravi odbio da govori o tome. posle toga je sve vodilo malo po malo ka ovome... sent from bubamoto Zaposlene u opštini vikendima slao da idu po pijacama po Srbiji sa plastikaner štandom njegove SPAS partije - klasična zloupotreba javne uprave i zaposlenih u javnoj upravi u partikularne političke interese. Kontakt centar opštine NBGD mu vrši ispitivanja javnog mnjenja usled kojih npr skrenuo u desno - potentan prostor za nove glasove. Ponovo zloupotreba javne uprave i zaposlenih u njoj. Nameštanje tendera. Za BS BS, pre par godina za novogodišnji koncert kad je zatvarao ulicu kod Merkatora. Grupa se toliko i toliko albuma, više od toliko i toliko članova, blah blah blah... Jedino što radi je ljuti populizam - ide iz jednog u drugi program za DŽ. Za decu, zaposlene, penzose, paketići. Za sendviče je sam rekao da ne daje bilo kakve već one koje bi i sam jeo. Navodno su paketići do jonusa. Zna šta radi. Klasično nenadležan za sve probleme ali u opštinskom listu voli da napomene da je recimo on izgradio igrališta koje plaćamo svi a radove izvodi grad Beograd. Na Savskom ako max živi 10% od tih koji tamo imaju objekte. U pitanju je vodoizvorište i ne može se porediti sa Kaluđericom i klasičnim nelegalnim gradnjama. TAMO SE SERE u drenove reni bunara. To da rade samo 2 reni bunara prvi put čujem i čini mi se da je težak bullshit i laž. Bušenje je opasno po bezbednost nasipa što je takođe devalvirao. Oliver ga je valjano opleo. Ambiciozni plagijator doktorata gladan moći i funkcija koji tera istim populističkim manirima kao i ovi kojima i zvanično prilazi. Da smo normalno društvo odgovarao bi za sve ovo iznad. 5 5
hefaca Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 Naslovi predloga ko u najbolja vremena... Lozi Olju pluralizam... Vuk bi sutra isao kod Vucica, ali ce Vucic pozvati sve sem Djilasa i Jeremica. I Solaka... Cak i bi Boskica pozvao... I Testeru... Ali Jeremica ne.
SNARC Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 5 minutes ago, aram said: ti slabo pratiš druga banja? nastavi tako, samo bez kvotovanja, priti pliz. Siguran si da nije Bendzo ?
Recommended Posts