duda Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 Jbt , Šapić iznenađuje zlom. Za mene glasaju Otprilike, nema veze što sam prepisivao, ljudi glasaju za mene.
Jumanji Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 Kakav bilmez, sns retorika, oslikava sve ono sto je nasa sadasnjost. 1
Banjo Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 8 minutes ago, radisa said: Ovaj sajt prati odeljenje za visko tehnološki kriminal, već godinama... Ovo deluje kao pretnja, a za manje od toga su ovde ljudi išli u policiju... Pazi malo.... Ni ja nisam srecan kad izgovorim ovako grube i neodmerene reci.. alkohol iz mene govori. A za ovaj kriminal, hvala. Realno vise brinem da mi neko na forumu ne zameri na grubim recima
radisa Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 Opet doktor nauka.... A ovo što ponavlja da niko neće Vuka, a njega hoće, više govori o narodu i Ganguli, nego o Vuku...
SNARC Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 Georgijev toliko na sitno i krupnije potprcava da komotno moze da izuje carape i raskopca kosulju
radisa Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 1 minute ago, John Coltrane said: OK, nisam znao da se nadobijao batina...jednom od Denisa. Olja bi mogla da zamoli Georgiejeva da prekine da se smeje dok sagovornici pričaju medjusobno. Ako ćeš još javno, gde je dobio, Stamenić mu je raspizdio šamar pred celim bazenom, da mu se glava okrenula... Opet jer se kurčio... Znam za još neke incidente dok je igrao za Bečej, ali to ne moraš da mi veruješ... 6
Filozof manijak Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 Meni je pored svega ovoga i dalje kao pojava vrlo zanimljiv odijum pppučanstva spram Sunđer Boba. Bukvalni primer selo gori a baba se češlja izreke. 3
bags Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 Prvi predlog je presmesan. Kakva drla je ovaj mali... Jos kad rece Olja barem javno. hahahahaha
giuseppe Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 Meni je pored svega ovoga i dalje kao pojava vrlo zanimljiv odijum pppučanstva spram Sunđer Boba. Bukvalni primer selo gori a baba se češlja izreke.Pa kad je oportunista, loš čovek i potpuni antitalenat za politiku, uostalom. Tvoj post je 'beli listići' style - jel da ga gotovim jer je opozicija? Žešća opozicija, da ga glavni pozove u koaliciju, preskočio bi Šapića za tri koplja i postao precednik sveta, makar srpskoga 1 1
Filozof manijak Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 (edited) I takav je tri koplja iznad Šapića. Toliko Esid: da ga glavni pozove, siguran sam da ne bi uskočio u vagon. Pogotovo pošto mu je žena glavni narko diler na Balkanu. Moj post je na tragu: pogledaj ko ti je još u ponudi. Edited May 9, 2021 by Filozof manijak 2
Recommended Posts