Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Jbt , Šapić iznenađuje zlom.

Za mene glasaju :isuse:

Otprilike, nema veze što sam prepisivao, ljudi glasaju za mene.

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Kakav bilmez, sns retorika, oslikava sve ono sto je nasa sadasnjost.

8 minutes ago, radisa said:

Ovaj sajt prati odeljenje za visko tehnološki kriminal, već godinama...

Ovo deluje kao pretnja, a za manje od toga su ovde ljudi išli u policiju... Pazi malo....

Ni ja nisam srecan kad izgovorim ovako grube i neodmerene reci.. alkohol iz mene govori.

A za ovaj kriminal, hvala. Realno vise brinem da mi neko na forumu ne zameri na grubim recima

Opet doktor nauka.... :lolol:

A ovo što ponavlja da niko neće Vuka, a njega hoće,  više govori o narodu i Ganguli, nego o Vuku...

Evo ga, popizdeo i Sloba.

S pravom.

Georgijev toliko na sitno i krupnije potprcava da komotno moze da izuje carape i raskopca kosulju

Ovo je bilo do jaja

Tako je Slobo!

1 minute ago, John Coltrane said:

OK, nisam znao da se nadobijao batina...jednom od Denisa.

Olja bi mogla da zamoli Georgiejeva da prekine da se smeje dok sagovornici pričaju medjusobno. 

Ako ćeš još javno, gde je dobio, Stamenić mu je raspizdio šamar pred celim bazenom, da mu se glava okrenula... Opet jer se kurčio...

Znam za još neke incidente dok je igrao za Bečej, ali to ne moraš da mi veruješ...

Meni je pored svega ovoga i dalje kao pojava vrlo zanimljiv odijum pppučanstva spram Sunđer Boba. Bukvalni primer selo gori a baba se češlja izreke.

Prvi predlog je presmesan. Kakva drla je ovaj mali...

Jos kad rece Olja barem javno. hahahahaha

Meni je pored svega ovoga i dalje kao pojava vrlo zanimljiv odijum pppučanstva spram Sunđer Boba. Bukvalni primer selo gori a baba se češlja izreke.
Pa kad je oportunista, loš čovek i potpuni antitalenat za politiku, uostalom. Tvoj post je 'beli listići' style - jel da ga gotovim jer je opozicija? Žešća opozicija, da ga glavni pozove u koaliciju, preskočio bi Šapića za tri koplja i postao precednik sveta, makar srpskoga

I takav je tri koplja iznad Šapića. Toliko

Esid: da ga glavni pozove, siguran sam da ne bi uskočio u vagon. Pogotovo pošto mu je žena glavni narko diler na Balkanu.

Moj post je na tragu: pogledaj ko ti je još u ponudi.

Edited by Filozof manijak

Čomićka :kecman:

Ova Čomićka nije baš čista