Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Nesa Slina, Dzeremaja... ppp bogovi...

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Ubili boga u vama Vol 2 :laugh:

Kasnim 11 minuta, ali ću da navijam za Spondž Boba, jer - dotakla sam dno i želim da se politički istrebe svi šapuću šutanovci trivanke čomićke i ostala beskorisna klijentelistička gamad.

Posle ću da mislim o Spondž Bobu.

Može li meni neko da kaže šta je tačno posbeno dobro Šapić uradio za Nbgd?!

Vučina je opravdao poverenje... Kakva je to snishodljiva džukela, skoro ću početi za Gangulu da navijam #neću #kokice

Samo količina bezobrazluka i dovoljan nivo gluposti i nemoralnosti omogućava šapiću da i dalje sedi ovde i sluša ovo o sebi tet a tet.

Tako si me istretirao...

Sapic je bas govedo.

Sad mu je i Georgijev zavukao na finjaka, malo falilo da ne prepozna...

Opasan olos Gangi, bice predsednik. Jalovo sve ovo. Slobo metiljav, Vuk transfercina

Bar se Olja divno zabavlja [emoji3590]

2 minutes ago, giuseppe said:

Vučina je opravdao poverenje... Kakva je to snishodljiva džukela, skoro ću početi za Gangulu da navijam #neću #kokice

Vuk je možda odvratan i nesimpatičan ali Šapić je odron bre.

Ljudsko blato.

Joj koji je smarač Georgiev :puke:

Olja uživa jer je napokon dobila suprotstavljene stavove[emoji769] u emisiji [emoji16]

Vuk je možda odvratan i nesimpatičan ali Šapić je odron bre.
Ljudsko blato.
Ma ne znaš ko je gori, ne-ličnosti, nikogovići. A doktori.

Ukratko, eto
4 minutes ago, Tsai said:

Opasan olos Gangi, bice predsednik. Jalovo sve ovo. Slobo metiljav, Vuk transfercina

Ja imam skroz drugačiji utisak, meni je Vuk dobar, a Sloba mu zavlači na finjaka, kao nije protiv njega, ali ovom je neprijatno kad god Sloba nešto kaže, ako shvati šta je rekao...

Vidi se da laže, kako zine, Sloba ga baš lepo i polako isteruje iz rupe....