Tsai Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 dodje mi da se ukljucim po prvi put ikada i da naduvam manekena qrcinom u lajvu
morgana Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 tadic i kovacevic, dvostruki atak na digestivni trakt 2
duda Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 sve što je do sada rekao Kovačević, potpisujem. Bota je veliki štetočina. 1
Milošica Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 Meni je baš wtf momenat da je tu puklo zbog Grbovića, Sergeja i Živkovića. Đilas i Tadić sa jedne i Jeremić sa druge strane su dovoljno ozbiljne političke glave da znaju da su u "borbi" protiv Vučića to mizerne stvari.
garmonbozia Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 (edited) 1 minute ago, Milošica said: Tadić 1 minute ago, Milošica said: Jeremić 1 minute ago, Milošica said: dovoljno ozbiljne političke glave e jebi ga Edited April 4, 2021 by garmonbozia
kud u maglu Simoviću Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 jbg drugih nema za sada ni na puškomet ozbiljne, iskusne itede 1
Taihoskopija Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 4 minutes ago, morgana said: tadic i kovacevic, dvostruki atak na digestivni trakt Ja fizički ne mogu da podnesem da gledam ili slušam Tadića, osetim intenzivnu mešavinu besmisla i sažaljenja i dobijem neopisivu potrebu da ga uzmem za ruku i odvedem u nekakav dom za prevremeno stare, deplasirane i napuštene. Ja ne znam zašto mu neko od bližnjih ne kaže već jednom da mu ga da malo po ilegali, sedenju u fotelji, viskiju, papučama, kućnoj biblioteci i mačkama i kao "dosta je, Borise, ajmo". Kovačević me onako bejzik neprskano™ nervira. 3 3
garmonbozia Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: jbg drugih nema za sada ni na puškomet ozbiljne, iskusne itede Ma znam, sprdam se malo Smara Tadić. Čupić ga poklopio za Velju Ilića 1
radisa Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 Tadić se pravi glup ili je glup... Jebem ga, ne mogu da budem 100% siguran, ali rekao bih da je ovo drugo... 1
garmonbozia Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 (edited) Parafraziram Siniša: "Ja nisam bio za Nikolića nikad" Tadić: "Pročitao sam pre emisije, i baš ste bili za njega" Siniša: "Pa dobro, jesam" Edited April 4, 2021 by garmonbozia 1 3
Milošica Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 3 minutes ago, garmonbozia said: e jebi ga Svaki iole uticajan lokalni funkcioner u opštini od bar 30 hiljada stanovnika zna kako politika funkcioniše, a kamo li oni.
morgana Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 Just now, Taihoskopija said: Ja fizički ne mogu da podnesem da gledam ili slušam Tadića, osetim intenzivnu mešavinu besmisla i sažaljenja i dobijem neopisivu potrebu da ga uzmem za ruku i odvedem u nekakav dom za prevremeno stare, deplasirane i napuštene. Ja ne znam zašto mu neko od bližnjih ne kaže već jednom da mu ga da malo po ilegali, sedenju u fotelji, viskiju, papučama, kućnoj biblioteci i mačkama i kao "dosta je, Borise, ajmo". Kovačević me onako bejzik neprskano™ nervira. sjajan opis, jos kad se boris pozove na svoje bogato politicko iskustvo ili izlozi da je nekoga uveo u politicku praksu. onako, valja za kantri klab razgovor o viskiju, konjima i duvanu. 1
Kreator Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 22 minutes ago, Tsai said: dodje mi da se ukljucim po prvi put ikada i da naduvam manekena qrcinom u lajvu Iz principa odbijam uopšte da gledam bilo kakvu emisiju u kojoj učestvuje Tadić. Zašto mu uopšte daju prostora? Zašto dođavola hrane tog trola pozivajući ga u emisije? On je čovek prošlosti. Dokle više sa tim Tadićem? Jel to neka naredba odozgo da on mora da učestvuje u emisijama? Dajte batalite više tog demokratskog Partibrejkera! 4
đorđe geprat Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 8 minutes ago, Taihoskopija said: Ja fizički ne mogu da podnesem da gledam ili slušam Tadića, osetim intenzivnu mešavinu besmisla i sažaljenja i dobijem neopisivu potrebu da ga uzmem za ruku i odvedem u nekakav dom za prevremeno stare, deplasirane i napuštene. Ja ne znam zašto mu neko od bližnjih ne kaže već jednom da mu ga da malo po ilegali, sedenju u fotelji, viskiju, papučama, kućnoj biblioteci i mačkama i kao "dosta je, Borise, ajmo". ma, neka piše memoare. to je inače običaj kod ex-političara 1
Recommended Posts