March 28, 20214 yr Just now, Valkyrie said: Tek gledam od početka, morala da vratim. Čitam vaše komentare i sad me malo i mrzi da istrajem. Izdrži zbog Stupara... Meni ni Đilas nije bilo loš...
March 28, 20214 yr 1 minute ago, radisa said: Nikad nema predloga vezanih za smrt... Znam za ovo pravilo, ali tema nije jučerašnja smrt nego tri godine ćutanja i ko zna čega još...
March 28, 20214 yr Zato što je to tabu tema i ima nešto iznad "prepiranja" vlasti i opozicije. Šalim se odličan je Stupar bio, a i dvojac opozicije je bio na solidnom nivou... Valjda. Edited March 28, 20214 yr by Milošica
March 28, 20214 yr Ok, kuka se na Đilasa (Boška pa tek) i onda kreću predlozi za Utisak gde ova SAKALUDA asfaltira istočnu Srbiju, menja neke šine, maše vozu, jede govna na kante ovako beskrajno užasan - i zaključak je da ne diramo ništa jer..?
March 29, 20214 yr 9 hours ago, Valkyrie said: i zaključak je da ne diramo ništa jer..? Nenenenenene, tako se ne pravi aeroplan. Zaključak je da se AVu i bandi jm tako da ne ostanu ni dugmići, a da se inertne opozicione zabludele ovčice povremeno šutiraju u dupe, usmeravanja i ubrzavanja radi.
March 29, 20214 yr boskovi glasaci su poceli da odlaze za nogom i ludim radulom pa ih moli da se vrate
March 29, 20214 yr 7 hours ago, morgana said: boskovi glasaci su poceli da odlaze za nogom i ludim radulom pa ih moli da se vrate Apsolutno tacno. Rasule su se Dveri, mislim da je tu sad Bosko sam. Neki se razocarali, neki unovcili i naravno medjusuobni sukobi
April 3, 20214 yr Ovo kao, dali smo Đilasa prošle nedelje, sad dajemo protiv-Đilasa, samo da ih ne stavimo sve u isto vreme da se svađaju.