February 21, 20214 yr 2 minutes ago, John Coltrane said: Koje je godište Jelena? 1984, mislim. Ne dirajte mi je. 4 minutes ago, Valkyrie said: Zašto StProtić izgleda bukvalno isto kao pre 20 godina Ma gde, ostareo, nije sve u borama... A ovaj treći povezuje uticaj države na crkvu u srednjem veku i danas... Edited February 21, 20214 yr by Zabalujev
February 21, 20214 yr 8 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Hoces broj njegovog plasticara? Fala ne treba, mi kad ne starimo spale nas na lomači, vele veštica je. 7 minutes ago, harper said: Zato sto je pre 20 godina bio podjednako celav. Muskarci umeju da se konzerviraju u tim srednjim godinama pa da naglo propadnu nakon sezdesete. Najviše primećujem da je ostario po glasu i izražavanju, zvuči dedeće iako ne izgleda tako.
February 21, 20214 yr 3 minutes ago, John Coltrane said: U kom smilsu? Platonskom. Šta ću, simpatična mi je i volim njene tekstove. StProtić sve kako treba za sad. Edited February 21, 20214 yr by Zabalujev
February 21, 20214 yr Just now, Zabalujev said: Platonskom. Šta ću, simpatična mi je i volim njene tekstove. vodi je kući. bukvalno P I Z D I M od toga kako žena ne ume da govori. uznemirava me doslovno to kako ne može da sastavi rečenicu. pored nje olja bećković deluje kao Divine Eloquence itself.
February 21, 20214 yr 9 minutes ago, Valkyrie said: Fala ne treba, mi kad ne starimo spale nas na lomači, vele veštica je. Najviše primećujem da je ostario po glasu i izražavanju, zvuči dedeće iako ne izgleda tako. Jeste, u pravu si za glas. A mudro zbori veceras..
February 21, 20214 yr “Estetika sns da spomenik Stefanu Nemanji stave na početak Nemanjine ulice, oni dalje od toga ne dobacuiu” (paragraziram)
February 21, 20214 yr Uz rizik da me spalite , Protić je čovek elokventan, brz na jeziku i dobar govornik. I pun podataka ko mačka buva, uostalom istoričar je . . . Štošta mu opraštam što o ovima sad ume da kaže na pravi način i što im se nije priklonio
February 21, 20214 yr Jeste on sve to, ali ja mu ne opraštam zato što beše “naš”. A naspram SNSovskih govana i pickoustog je JFK lično.