pt 2.0 Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Utisak #1 - dečica koja pevaju za Sretenje. Ovaj hor, naravno, vodi Leontina Vukomanović. Od Marka Miloševića, preko Nenada Klika do (kako kažu) Gorana Vesića...
John Coltrane Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Opet gledam predloge, jebo me pas, i vidim ovu nakazu od premijerke kako sikće, šljamura jedna odvratna. 1
Cane Vukic Prebranac Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 20 minutes ago, pt 2.0 said: Utisak #1 - dečica koja pevaju za Sretenje. Ovaj hor, naravno, vodi Leontina Vukomanović. Od Marka Miloševića, preko Nenada Klika do (kako kažu) Gorana Vesića... А Жељко Јоксимовић
pt 2.0 Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Kopiraću i ovde ono što sam pre neki dan okačila na temi o N1, a kao dodatak utisku broj 7. Branislav Šovljanski 2
pt 2.0 Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Just now, Cane Vukic Prebranac said: А Жељко Јоксимовић ne znam to... ili sam prigodno potisnula. ovo što znam, znam jer su nam se krugovi dodirivali... pravi ambiciozni provincijalni odron od žene. u svakom smislu te reči. 1
John Coltrane Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Zamislite “Dobro veče Olja, vi ste?” To je u rangu “halo mama Dragiša Binić na telefonu” 6
Ajant23 Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 3 hours ago, John Coltrane said: Zamislite “Dobro veče Olja, vi ste?” To je u rangu “halo mama Dragiša Binić na telefonu” U čemu je fora?
John Coltrane Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 6 hours ago, Ajant23 said: U čemu je fora? Ja za 30 godina nisam nijednom čuo da se neko tako javio. Kao da zove nekog privatno, a ne da se uključuje u živu emisiju.
mjone Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 Haha, Protić, jel ovo Vučić ima pravo da odabere dva ili makar jednog gosta ? Da sam Vučić ovo bih selektirao za sledeću epizodu: 1. Jedan kvazi novinar, Draža Petrović ili Zoran Panović (ovde su i Kesić i Ivanović na klupi, oni su na pola puta izmedju zamlata i kvazi novinara) 2. Jedna zamlata, akademik Teodorovic ili Protić, kako je Protić bio pre neki dan idemo Teodorović 3. Jedan od promovisanih političara za koje narod neće da glasa ni da ih gleda 12h dnevno: Marinika Tepić, Borko Stefanović, neko iz PSG, tu je izbor najveći, tu može i Olja autonomno da odluči 3
Milosh76 Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 Kazem ja...Andjus, Milojko i Zeljko Pantic... gledala bi se emisija vise nego da dodje Putin da bude gost
Frank Pembleton Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 Peca će verovatno o Balaševiću? .... Shiit has hit the fan!
Recommended Posts