Ivo Petović Posted June 19 Posted June 19 Jedan čovek i jedna žena - omiljeni film moje majke A ja ga nikad nisam pogledao. 3
đorđe geprat Posted June 20 Posted June 20 stavih tužan imoi ali, kada neko poživi 92 je za - inače, to je bio sjajan film jednog sjajnog perioda francuskog filma. RIP anuk.
Stela Posted June 20 Posted June 20 9 hours ago, Ivo Petović said: Jedan čovek i jedna žena - omiljeni film moje majke A ja ga nikad nisam pogledao. I meni je jedan od drazih filmova
Popular Post Jimmy Kowalski Posted June 20 Popular Post Posted June 20 Verovatno najveca glumacka faca koju su potpuno nezasluzeno preskakali kada dodju filmske nominacije i nagrade. Pocasni Oskar je samo malo ublazio tu nepravdu.. 13
Popular Post Arkadija Posted June 20 Popular Post Posted June 20 Donald, uvek mi je bio omiljen glumac, kakva galerija likova u baš dugačkoj karijeri. MASH, Kelijevi heroji, Inspektor Klut, Invazija kradljivaca tela, Velika pljačka voza i tako dalje i tako redom Mladi će ga pamtiti po Igrama gladi. 10
Lancia Posted June 20 Posted June 20 Au kakav smeker, zadrzao je seretski osmeh i u starim danima, bukvalno je jeo filmsko platno. Legenda. Bas mi zao. 9
Popular Post Jimmy Kowalski Posted June 20 Popular Post Posted June 20 Inace, jedva je pretekao kada je snimao Kelijeve heroje kod nas. Zaradio meningitis, pao u komu, zvali bili njegovu zenu da dodje i oprosti se. Ali tvrd je orah bio Sergeant Oddball. Keva koja je radila kao prevodilac uvek je Donalda izdvajala kao najotvorenijeg medju glumcima za razgovor, raspitivao se za knjizare, interesovalo ga da nesto nauci o nasoj kulturi, uvek bio sarmantan i nasmejan.. 5 15
Filozof manijak Posted June 20 Posted June 20 Auh, baš mi žao. Velikan Holivuda. RIP sergeant Oddball 1
Lancia Posted June 20 Posted June 20 Retko kad nekog pominjem kroz nadimak, u nasoj kuci se zvao Doki Saki. 1
Recommended Posts