Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 6k
  • Views 785.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• le petit nicolas
    le petit nicolas

u jdp su siparice i zanesene studentkinje drustvenih fakulteta bile podeljene na leka tim i laus tim. kao nekada bitlsi i stonsi.  prva pol. 1980-ih, pre svega.   bio je sve sto javnost zna,

• Robert Redford Robert Redford, Screen Idol Turned Director and Activist, Dies at 89 - The New York Times

• TMZ Legendary Actor Robert Duvall Dead at 95 Robert Duvall died at his home Sunday.

Posted Images

Uvek sam gotivio Treat-a,nema neki poseban razlog za to.Imao sam utisak da je ok lik in real life

Treat Williams je bio jedna od jačih faca u Hollywoodu, ali i jedan od potcijenjenijih glumaca.

RIP

Iako je Hair razumljivo mnogima prva asocijacija za Treata, u Prince of the City je verovatno ostvario najbolju ulogu..

Kruno Šarić je bio top negativac. Mnogo mi je žao što ga nisam gledao u pozorištu.

review: THINGS TO DO IN DENVER WHEN YOU'RE DEAD (1995)

Ehhh...
Berger RIP

....shiit has hit the fan.

Auh Treat, legenda. Meni je prva asocijacija kao Jack Dempsey u istoimenom filmu. A u Kosi je pokidao, cak je i pevao neke numere ako se ne varam (I got Life). Ima i onaj "monster movie" u stilu B produkcije kojeg se odmah setim vezano za Treat-a, kad su oni na brodu i bore se protiv nekih pipaka koji prozdiru ljude. Deep Rising... bas sam se zacudio kako taj film ima visoku ocenu, gledao sam ga odavno, i ocekivao sam da ce biti neka 3 ili 4 ocena na imdb. Faca je bio, bas steta, vidim da je i snimao do nedavno. :(

Edited by JohnnyD

Igrao je i u once upon a time in america, nekakvog vodju sindikalaca, solidan dramski glumac sto bi se reklo, ipak uglavnom u epizodama. Drag mi bio

Uh, nezaboravni Berger. Veliki RIP. Sto sam stariji sve mi ovo teze pada, spusta se zavesa na jednu epohu.

9 hours ago, Ras said:

Strašna je bila u Women in Love :heart:

29832810._SY540_.jpg

On 13. 6. 2023. at 20:17, Poludziber said:

Uh, nezaboravni Berger. Veliki RIP. Sto sam stariji sve mi ovo teze pada, spusta se zavesa na jednu epohu.

kao sto se spusta zavesa kada ulazi u mracnu utrobu aviona.

sto sam stariji to teze podnosim tu scenu.

:sad:

• 2 weeks later...

R.I.P. Frederic Forrest

Frederic Forrest Signed "Apocalypse Now" 8x10 Photo Inscribed "Chef" (JSA  COA) | Pristine Auction