colonelo Posted May 15, 2022 Posted May 15, 2022 (edited) Meni veoma drag, ali nedovoljno iskorišćen glumac. Fotografija gore demonstrira bogartovsku ležernost i pokazuje da je bio idealan izbor za uloge ciničnih policajaca i privatnih detektiva, što je i igrao, ali ne toliko često. Moguće da je komercijalni neuspjeh Rema - čovjeka ubice uticao na to da češće ne dobija uloge protagonista. Od reditelja su ga najpametnije koristili Altman i Kaufman... Edited May 15, 2022 by colonelo 2
Lancia Posted May 26, 2022 Posted May 26, 2022 Au bre, bas me rastuzi. Na snimanju u Dominikanskoj republici, u snu. Genijalac tip skroz bio. 9
bags Posted May 26, 2022 Posted May 26, 2022 Bio je dobar glumac. Imao je zajebano lice za sporedne uloge.
Jimmy Kowalski Posted May 26, 2022 Posted May 26, 2022 U jebote. Secam se kad sam prvi put gledao Something Wild, sve vreme sam bio u fazonu ko je bre ovaj tip!? Potpuno je ukrao sou Scary, intense, unpredictable i uvek upecatljiv. To je bio Ray Liotta.. 4
Lancia Posted May 26, 2022 Posted May 26, 2022 Snimio preko 80 uloga, u vecini glumio dobre tipove, ali publika ga uglavnom pamti po losim (El Pais)
Filozof manijak Posted May 26, 2022 Posted May 26, 2022 E jbg, ode jedan od Goodfellas- a, mnogo mi žao. Laka mu zemlja.
vladavsnarod Posted May 26, 2022 Posted May 26, 2022 Liotta died in his sleep in the Dominican Republic where he was shooting the upcoming thriller "Dangerous Waters," sources told.
Lancia Posted May 26, 2022 Posted May 26, 2022 4 minutes ago, Filozof manijak said: E jbg, ode jedan od Goodfellas- a, mnogo mi žao. Laka mu zemlja. Joe Pesci i on za stolom, jedna od nezaboravnih scena. 4
Recommended Posts