May 15, 20222 yr Meni veoma drag, ali nedovoljno iskorišćen glumac. Fotografija gore demonstrira bogartovsku ležernost i pokazuje da je bio idealan izbor za uloge ciničnih policajaca i privatnih detektiva, što je i igrao, ali ne toliko često. Moguće da je komercijalni neuspjeh Rema - čovjeka ubice uticao na to da češće ne dobija uloge protagonista. Od reditelja su ga najpametnije koristili Altman i Kaufman... Edited May 15, 20222 yr by colonelo
May 26, 20222 yr Au bre, bas me rastuzi. Na snimanju u Dominikanskoj republici, u snu. Genijalac tip skroz bio.
May 26, 20222 yr U jebote. Secam se kad sam prvi put gledao Something Wild, sve vreme sam bio u fazonu ko je bre ovaj tip!? Potpuno je ukrao sou Scary, intense, unpredictable i uvek upecatljiv. To je bio Ray Liotta..
May 26, 20222 yr Snimio preko 80 uloga, u vecini glumio dobre tipove, ali publika ga uglavnom pamti po losim (El Pais)
May 26, 20222 yr Liotta died in his sleep in the Dominican Republic where he was shooting the upcoming thriller "Dangerous Waters," sources told.
May 26, 20222 yr 4 minutes ago, Filozof manijak said: E jbg, ode jedan od Goodfellas- a, mnogo mi žao. Laka mu zemlja. Joe Pesci i on za stolom, jedna od nezaboravnih scena.