Jump to content

Featured Replies

Citao, slusao, gledao, moram priznati bez nekog uzivanja, uglavnom dosadan i umisljen, najgora kombinacija. 

• 2 weeks later...

ode hot lips...

26+ Pictures of Sally Kellerman - Ranny Gallery

• 3 weeks later...

U bre :sad:..

Pošto ne pratim dnevne aktuelnosti, ovakve vesti uglavnom saznajem na ovom topiku, i štrecnem se svaki put kad vidim novi upis. Uvek pomislim ko bi mogao biti. 

Ovo je vest koja me definitivno nije ostavila malodušnim. 

RIP

ffd8a8c88088ed5d611c071d7ae9a2f1.jpg

:heart:

On 13. 3. 2022. at 21:25, Ras said:

Jebote! Pre bukvalno 10 minuta nešto razmišljam o ženi pauku i onda ovo pročitam 

:sad:

On 13. 3. 2022. at 21:51, centrifuga said:

Jebote! Pre bukvalno 10 minuta nešto razmišljam o ženi pauku i onda ovo pročitam 

:sad:

da nisi slučajno bi na jednom pab kvizu večeras?

Sranje. Jedna od mojih omiljenih uloga i jedan od omiljenih filmova je njegova uloga u "Children of a Lesser God". Iz nekog razloga sam uvek mnogo voleo taj film.

On 13. 3. 2022. at 21:55, copkillah said:

da nisi slučajno bi na jednom pab kvizu večeras?

Ne. Online neki?

On 13. 3. 2022. at 21:57, centrifuga said:

Ne. Online neki?

Ne ne, uživo, bilo je pitanje o piscu te knjige, pa smo u ekipi proćaskali i o filmu i pomenuli Harta.

On 13. 3. 2022. at 21:58, copkillah said:

Ne ne, uživo, bilo je pitanje o piscu te knjige, pa smo u ekipi proćaskali i o filmu i pomenuli Harta.

Voleo bih da sam mogao. 

Meni jedan od retkih primera gde je film mnogo bolji od knjige

jezivo, secam ga se po jednoj od prvih uloga u Body Heat (1981)

znam već nekoliko godina da umire, rak prostate koji je zahvatio i kosti pre nego što su ga dijagnostifikovali, i sad moram reći da mi je prosto drago što se više ne muči. rak kostiju je užasno bolan, bolovi traju sve vreme u terminalnoj fazi, a skoro da nema leka koji može da ublaži bol.