Jump to content
IGNORED

R.I.P.

Parsons

Recommended Posts

Posted

Citao, slusao, gledao, moram priznati bez nekog uzivanja, uglavnom dosadan i umisljen, najgora kombinacija. 

• +1 1
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Pošto ne pratim dnevne aktuelnosti, ovakve vesti uglavnom saznajem na ovom topiku, i štrecnem se svaki put kad vidim novi upis. Uvek pomislim ko bi mogao biti. 

Ovo je vest koja me definitivno nije ostavila malodušnim. 

RIP

• +1 1
Posted
24 minutes ago, Ras said:

Jebote! Pre bukvalno 10 minuta nešto razmišljam o ženi pauku i onda ovo pročitam 

:sad:

Posted
3 minutes ago, centrifuga said:

Jebote! Pre bukvalno 10 minuta nešto razmišljam o ženi pauku i onda ovo pročitam 

:sad:

da nisi slučajno bi na jednom pab kvizu večeras?

Posted

Sranje. Jedna od mojih omiljenih uloga i jedan od omiljenih filmova je njegova uloga u "Children of a Lesser God". Iz nekog razloga sam uvek mnogo voleo taj film.

Posted
1 minute ago, copkillah said:

da nisi slučajno bi na jednom pab kvizu večeras?

Ne. Online neki?

Posted
Just now, centrifuga said:

Ne. Online neki?

Ne ne, uživo, bilo je pitanje o piscu te knjige, pa smo u ekipi proćaskali i o filmu i pomenuli Harta.

Posted
Just now, copkillah said:

Ne ne, uživo, bilo je pitanje o piscu te knjige, pa smo u ekipi proćaskali i o filmu i pomenuli Harta.

Voleo bih da sam mogao. 

Meni jedan od retkih primera gde je film mnogo bolji od knjige

Posted

jezivo, secam ga se po jednoj od prvih uloga u Body Heat (1981)

• +1 3
Posted

znam već nekoliko godina da umire, rak prostate koji je zahvatio i kosti pre nego što su ga dijagnostifikovali, i sad moram reći da mi je prosto drago što se više ne muči. rak kostiju je užasno bolan, bolovi traju sve vreme u terminalnoj fazi, a skoro da nema leka koji može da ublaži bol.

• Tužno 2