Jump to content
IGNORED

R.I.P.

Parsons

Recommended Posts

Posted

Robert Wall - Ohara u filmu U zmajevom gnezdu

1_Top-pic-Template-copy.jpg

• Tužno 1
Posted

Oduvek sam bio zaljubljen u nju. Simbol jedne epohe. Lepota, intelekt.

RIP

monica-vitti-by-bert-stern.png

• +1 4
Posted

vesna malohodžić

:sad:

• Tužno 3
Posted (edited)

Sad vidim da je juce umro Douglas Trumbull, jedan od najznacajnijih i najuticajnijih kreatora specijalnih efekata (2001: A Space Odyssey, Blade Runner, Close Encounters of the Third Kind, Star Trek: The Motion Picture...), dok je kao reditelj potpisao Silent Running i Brainstorm.

Spoiler

spacer.png

Edited by Jimmy Kowalski
  • +1 1
  • Tužno 4
Posted

Gledao sam puno dokumentaraca o njemu i Tipetu.

RIP

Posted
On 4.2.2022. at 19:40, kipo said:

RIP Marko Brecelj :sad:

:cry: 

RIP

Posted
Sad vidim da je juce umro Douglas Trumbull, jedan od najznacajnijih i najuticajnijih kreatora specijalnih efekata (2001: A Space Odyssey, Blade Runner, Close Encounters of the Third Kind, Star Trek: The Motion Picture...), dok je kao reditelj potpisao Silent Running i Brainstorm.

Spoiler

FLFnw-XX0AcSSC8?format=jpg&name=small

RIP

... Shiit has hit the fan

Posted

Reći ću da su njegove kritike filmova i kjniga (govorim o ovom poslednjem angažmanu baš na nova portalu), bez obzira na moje afinitete bile redovno i sa zadovoljstvom čitane, a često i inspiracija.

• +1 4
Posted

bio je matori elitista, starog kova, iako se bavio i savremenim delima... ja sam ga upamtila po jednoj jako ruznoj sceni, na koncertu u sava centru, kada je gostovao marinski i gergijev, sve vreme je mumlao, u sred koncerta grdio zenu koja je dosla na koncert sa detetom sa smetnjama u razvoju (autisticno) koje se uzjogunilo, izgubilo strpljenje i bilo malo bucnije. gotovo sam sigurna da nije imala kome da ga ostavi na cuvanje, da je imala ogromnu zelju da slusa gergijeva, da je mozda i bila neka muzicarka, studirala muziku itd... ja mislim da nema vece tragedije od one koja prati zivot ljudi sa autisticnom decom, a kako imam dosta slucajeva bliskih prijatelja koji imaju takve probleme, znam sa cim se sve suocavaju u ovoj nasoj zemlji. a pogotovo ukoliko zene ostanu samohrane majke (cest slucaj, narocito u unutrasnjosti)... tako da sam tu izgubila svako postovanje za njegovu covecnost, ali da je bio i ostao odlican kriticar za film i knjizevnost, a i javna pojavljivanja su mu bila odmerena i pametna, ne sporim.

u svakom slucaju veliki gubitak za kulturu ove nase nesrecne zemlje....

Posted

Vrlo često se nisam slagao sa njegovim ocenama u kritikama, ali ne na onaj način da prestanem da čitam njegove tekstove.

Počivaj u miru.

... Shiit has hit the fan

Posted

Čitao, slušao, gledao sa uživanjem.

RIP