SNARC Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 Navijanje nije pomoglo.. Odmori se cika Vlasto Pocivaj u miru.
Arkadija Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 Ode, Vlasta. Glumio je, bukvalno, do bolnice. Legenda. 4
Frank Pembleton Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 Ode... Ehhh... Počivaj u miru Vlasto. .... Shiit has hit the fan!
Kampokei Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 Bas steta, sjajan tip je bio. Pocivaj u miru, Vlasto.
MocaVukotic Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 Samo potpun kreten jede alvu ceten Ili tako nekako 1
copkillah Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 koliko sam ja voleo ovu njegovu ulogu, plus cela ova scena: 3 1
Jimmy Kowalski Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 Imao sam to zadovoljstvo da upoznam Vlastu pre jedno 20 godina, na nekom sajmu tehnike. Kao veliki rusofil, raspitivao se kako moze da gleda ruske kanale preko satelita (tada je bila neka tranzicija kada su mnogi ruski kanali otisli sa popularne Hot Bird pozicije na manje pristupacnu lokaciju) i tako smo lepo procaskali kao da smo stari znanci, a ne da se prvi put u zivotu vidimo. Posle je cak zvao u redakciju magazina o satelitskoj TV gde sam radio da mi se zahvali na savetima. Mnogo prijatan covek. Kao i svi, najvise ga pamtim iz kabarea sa Lanetom, ulogama u Otvorenim vratima, Boljem zivotu, role koje su savrseno pasovale njegovoj licnosti. A onda sam se iznenadio kada sam ga video u ulozi muza nasilnika u Povratak lopova. Sve je mogao da igra.. 4
Recommended Posts