Frank Pembleton Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 Alonzo mozli u midnajt ran, igrao je i u najboljem schraderovom filmu blue collarE da Alonzo, kad ga hebe DeNiro... .... Shiit has hit the fan!
Jimmy Kowalski Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 Jedan od omiljenih glumaca, kao i mnogima ovde prva asocijacija zauvek ce ostati G iz Homicide-a, ali bukvalno u svakoj ulozi je pokidao. Skoro ga gledao u Truck Turneru, svaka scena s njim je upecatljiva.. 1
Filozof manijak Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 Jedna od dve njuške koje su mi uvek izgledale i zvučale impozantno na platnu/ekranu: Yaphet Kotto i James Earl Jones
radisa Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 Just now, MocaVukotic said: Sad se setih, bio je i uprvom alienu Milim da je neko (Toni Adams?) na forumu definisao horor: "Yaphet Koto jede supu, i ti se usereš od straha" referišući na scenu iz Alliena... Jako sam ga voleo, bio je sjajan... 1 1
hansolo Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 Car, Alonzo Mozli u Midnight Run, Al Điradelo ... 1
Tinman Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 R.I.P "G" Deo najbolje serije ikad, veliki gubitak. 4
napadaj Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 I stvarno je red da ta serija dobije neko luksuzno reizdanje. Ja samo sa starijima od sebe mogu da pričam o njoj, ljudi mojih godina i mlađi ili uopšte nisu ni čuli za nju ili je nisu gledali, a nisu ni zainteresovano kad čuju da nema ultra HD clear 4K kurac palac verzije. 1
John Coltrane Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 RIP Djiardelo kog sam uvek zvao Djiraldelo. 1
Frank Pembleton Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 I stvarno je red da ta serija dobije neko luksuzno reizdanje. Ja samo sa starijima od sebe mogu da pričam o njoj, ljudi mojih godina i mlađi ili uopšte nisu ni čuli za nju ili je nisu gledali, a nisu ni zainteresovano kad čuju da nema ultra HD clear 4K kurac palac verzije.Ja se sećam da sam balavio na neki box set svih sezona koji je bio dizajniran kao ona metalna fioka za dosijea... .... Shiit has hit the fan!
napadaj Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 4 minutes ago, Frank Pembleton said: Ja se sećam da sam balavio na neki box set svih sezona koji je bio dizajniran kao ona metalna fioka za dosijea... .... Shiit has hit the fan! Ovaj? https://thevisualchemist.com/homicide-life-on-the-streets
Frank Pembleton Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 Ovaj? https://thevisualchemist.com/homicide-life-on-the-streetsYup.... Shiit has hit the fan!
Recommended Posts