Frank Pembleton Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 Jbte. Plače mi se. .... Shiit has hit the fan!
Moonwalker Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 Kako je ona bila hrabra i dostojanstvena uz sve sto stoji za talenat i lepotu. Pokoj joj dusi, prerano u svakom smislu. 2
pt 2.0 Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 Baš me je potreslo ovo. Bila mi je jedna od najdražih domaćih glumica, neverovatno talentovana i pritom divna ličnost. Besmisleno i nepravedno... 3
zorglub Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 Mnogo tužno. Bukvalno žena bez mane, ja ne znam ni za jedan njen intervju ili izjavu koju ne bih potpisao. I prelepa. 2 2
harper lee Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 Sto rece zorglub, dusa bi trebalo da bude crnja od najcrnje noci da bi ovoj zeni zamerila bilo sta. Planina u svakom smislu, ljudskom i profesionalnom. 1
3opge Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 uzas jebeni i velika tragedija neverovatna glumica
Popular Post CPP Posted January 22, 2021 Popular Post Posted January 22, 2021 Smrt je neumitna i za vecinu poznatih koja polako odlazi uglavnom konstatujem uz prisecanje na ovo ili ono delo, tugu i iznenadjenje koje je vise refleksija na sopstveno starenje nego realna stvar. Mira Furlan mi je bila, koliko je to moguce iz perspektive klinca pa tinejdzera i kroz prizmu njenih uloga i retkih intervjua, ideal zene. Bilo je lepsih glumica, bilo je mozda jacih glumackih ostvarenja, ali ona je zracila to nesto, kompletnost kojoj nema zamerke. Delili smo tragediju cupanja korena 90ih i bilo mi je neizmerno drago kad je uspela sa serijom B5. Zeleo sam joj da zaboravi i okrene se buducnosti i uspehu ali svaki intervju koji sam zakacio, valjda jer je novinar bio s ovih prostora, se vracao na tu proslost i ostavljao neku mesavinu gorcine i sete, ne u recima jer je uvek bila pozitivna, vec izmedju reci. Mozda sam ucitavao previse svoga ali to me uvek rastuzivalo. Pocivala u miru. 15
Recommended Posts