Jump to content

Featured Replies

Jbte. Plače mi se.

.... Shiit has hit the fan!

[emoji173]

:sad:

Uh..RIP!

Uzas

Baš tužno.

RIP

Kako je ona bila hrabra i dostojanstvena uz sve sto stoji za talenat i lepotu. 

Pokoj joj dusi, prerano u svakom smislu. 

Baš me je potreslo ovo. Bila mi je jedna od najdražih domaćih glumica, neverovatno talentovana i pritom divna ličnost. 

Besmisleno i nepravedno...

Tuzna vest, bas tuzna :sad:

Lepa, pamtna, dobra, hrabra, uspesna...

Mnogo tužno. Bukvalno žena bez mane, ja ne znam ni za jedan njen intervju ili izjavu koju ne bih potpisao. I prelepa.

:sad: :cry:

Sto rece zorglub, dusa bi trebalo da bude crnja od najcrnje noci da bi ovoj zeni zamerila bilo sta. Planina u svakom smislu, ljudskom i profesionalnom.

uzas jebeni i velika tragedija

neverovatna glumica

• Popular Post

Smrt je neumitna i za vecinu poznatih koja polako odlazi uglavnom konstatujem uz prisecanje na ovo ili ono delo, tugu i iznenadjenje koje je vise refleksija na sopstveno starenje nego realna stvar.

Mira Furlan mi je bila, koliko je to moguce iz perspektive klinca pa tinejdzera i kroz prizmu njenih uloga i retkih intervjua, ideal zene. Bilo je lepsih glumica, bilo je mozda jacih glumackih ostvarenja, ali ona je zracila to nesto, kompletnost kojoj nema zamerke.

Delili smo tragediju cupanja korena 90ih i bilo mi je neizmerno drago kad je uspela sa serijom B5. Zeleo sam joj da zaboravi i okrene se buducnosti i uspehu ali svaki intervju koji sam zakacio, valjda jer je novinar bio s ovih prostora, se vracao na tu proslost i ostavljao neku mesavinu gorcine i sete, ne u recima jer je uvek bila pozitivna, vec izmedju reci. Mozda sam ucitavao previse svoga ali to me uvek rastuzivalo. 

Pocivala u miru.