MocaVukotic Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 Odlican tv glumac, film mu bas i nije lezao, u svakom slucaju bedak.
Filozof manijak Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 RIP Ode još jedna legenda Čuo sam da je bio baš u lošem stanju u poslednje vreme, samo se čekao trenutak...
Jumanji Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 On je pre svega bio pozorisni glumac. Fantasticne uloge ostvario i veliko divljenje publike koja je imala tu cast da ga gleda.
colonelo Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 Preteče li iko? Osim Vlaste, koji je prešao 90-tu, sad skoro da i nemamo aktivnog glumaca starijeg od 80 godina. RIP
J-♣ Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 (edited) Kad god sam ga video u nekoj seriji obavezno sam se setio uloge u Nepokorenom gradu kad je kao ustaški časnik iznuđivao priznanja uhapšenih komunista torturom pacova ispod staklenog zvona na stomaku. Koliko mi je ta Mišina rola ostala upečatljiva, sećam se detalja da je u seriji pacovu tepao "Karlo". veliki glumac, slava mu Edited May 15, 2019 by J-♣
Ros Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 bio je par momenata kao pecaros u "ubice mog oca". bas je lose izgledao. slava mu, iako je bio zaslobu
Arkadija Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 1 hour ago, Jumanji said: On je pre svega bio pozorisni glumac. Fantasticne uloge ostvario i veliko divljenje publike koja je imala tu cast da ga gleda. apsolutno tačno. imala sam prilike da ga više puta gledam u pozorištu, svaka uloga mu je bila za pamćenje.
Ras Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 1 hour ago, colonelo said: Preteče li iko? Osim Vlaste, koji je prešao 90-tu, sad skoro da i nemamo aktivnog glumaca starijeg od 80 godina. Mira Banjac ima te godine i aktivna je.
April Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 Miša mi baš nije bio omiljeni(čak ni u pozorištu), ali nikad nisam zaboravio Kuhinju, tv film Bore Draškovića, iskidao u tandemu sa Božom Frajt. Da mi je neko pričao 1976. da ću jednom i ja tako živeti kapitalizam...pa rekao bih mu da to nije moguće. Nažalost, malopre proveravao YT kanal RTS i Kuhinje nema na spisku. Izgleda da je spržena.
namenski Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 16 minutes ago, April said: Miša mi baš nije bio omiljeni(čak ni u pozorištu), ali nikad nisam zaboravio Kuhinju, tv film Bore Draškovića, iskidao u tandemu sa Božom Frajt. Da mi je neko pričao 1976. da ću jednom i ja tako živeti kapitalizam...pa rekao bih mu da to nije moguće. Nažalost, malopre proveravao YT kanal RTS i Kuhinje nema na spisku. Izgleda da je spržena. Daj nesto blize ako ti nije problem, prvi put cujem.
Recommended Posts