Kampokei Posted April 24, 2019 Posted April 24, 2019 7 hours ago, Ras said: Ne znam da li ja samo do uloga (ono što sam video na tv-u i filmu), meni je Voja Mirić izgledao kao osoba senzibiliteta i temperamenta netipičnih za ovo podneblje. I meni se cini. Davno sam gledao, ali mi je Ahmed Nurudin delovao bas nekako skandinavski u filmu. A to jeste i do njegove pojave, ali i do samog lika. Upecatljiva uloga u dosta zahtevnoj ulozi. Dervis i smrt mi se cini kao uzasno nezahvalno stivo za filmsku adaptaciju.
vorda Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 https://www.theguardian.com/film/2019/apr/29/john-singleton-boyz-n-the-hood-director-dies-aged-51
Frank Pembleton Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 On 30.4.2019. at 11:37, vorda said: https://www.theguardian.com/film/2019/apr/29/john-singleton-boyz-n-the-hood-director-dies-aged-51 Uhh malo bre godina...
Caligula Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 (edited) Doris Dej. Zena, pevacica, glumica. Ofarbala jednu epohu. RIP Edited May 13, 2019 by Caligula
Ras Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 Preminula je i Pegi Lipton, svakako manje popularna od DD i dvadesetak godina mladja. Uz suzdrzan i pomalo zagonetan osmeh sluzila je kafu i fantasticne vocne pite u Double R restoranu.
Caligula Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 1 hour ago, Ras said: Preminula je i Pegi Lipton, svakako manje popularna od DD i dvadesetak godina mladja. Uz suzdrzan i pomalo zagonetan osmeh sluzila je kafu i fantasticne vocne pite u Double R restoranu. Kakav dan :( I ona je ozbiljna persona.
John Coltrane Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 3 hours ago, Ras said: Preminula je i Pegi Lipton, svakako manje popularna od DD i dvadesetak godina mladja. Uz suzdrzan i pomalo zagonetan osmeh sluzila je kafu i fantasticne vocne pite u Double R restoranu. Pre mesec dana pustio TP, obzirom da se niceg ne secam sem muzike, krvi i crvene sobe. Danima me drzao utisak koliko je Norma prelepa zena i kako je neverovatno da je vidim prvi put na filmu/seriji.
Ras Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 1 hour ago, John Coltrane said: Pre mesec dana pustio TP, obzirom da se niceg ne secam sem muzike, krvi i crvene sobe. Danima me drzao utisak koliko je Norma prelepa zena i kako je neverovatno da je vidim prvi put na filmu/seriji. Quncy Jones je znao! Da su bili u braku i to izgleda u vreme popularnosti TP sam pročitao tek nakon vesti o smrti. 4 minutes ago, MocaVukotic said: Ke sera sera... Divan Hičkok!
Fakundo Sava Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 Sada sam pročitao da je preminula Peggy Nisam znao da je bila u braku sa Kvinsijem i da sa njim ima dve ćerke ,jedna je Rashida Jones poznatu iz Office i Parak and Recreation,nije mi ni palo na pamet da je mixed race
ubibobi Posted May 14, 2019 Posted May 14, 2019 15 hours ago, Fakundo Sava said: Sada sam pročitao da je preminula Peggy Nisam znao da je bila u braku sa Kvinsijem i da sa njim ima dve ćerke ,jedna je Rashida Jones poznatu iz Office i Parak and Recreation,nije mi ni palo na pamet da je mixed race Zar njemu nije i Nastasja Kinski rodila cerku? Covek ima veoma istancan ukus za zene
Recommended Posts