April 24, 20196 yr On 24. 4. 2019. at 6:38, Ras said: Ne znam da li ja samo do uloga (ono što sam video na tv-u i filmu), meni je Voja Mirić izgledao kao osoba senzibiliteta i temperamenta netipičnih za ovo podneblje. I meni se cini. Davno sam gledao, ali mi je Ahmed Nurudin delovao bas nekako skandinavski u filmu. A to jeste i do njegove pojave, ali i do samog lika. Upecatljiva uloga u dosta zahtevnoj ulozi. Dervis i smrt mi se cini kao uzasno nezahvalno stivo za filmsku adaptaciju.
April 30, 20196 yr https://www.theguardian.com/film/2019/apr/29/john-singleton-boyz-n-the-hood-director-dies-aged-51
May 3, 20196 yr On 30. 4. 2019. at 9:37, vorda said: https://www.theguardian.com/film/2019/apr/29/john-singleton-boyz-n-the-hood-director-dies-aged-51 Uhh malo bre godina...
May 13, 20196 yr Doris Dej. Zena, pevacica, glumica. Ofarbala jednu epohu. RIP Edited May 13, 20196 yr by Caligula
May 13, 20196 yr Preminula je i Pegi Lipton, svakako manje popularna od DD i dvadesetak godina mladja. Uz suzdrzan i pomalo zagonetan osmeh sluzila je kafu i fantasticne vocne pite u Double R restoranu.
May 13, 20196 yr On 13. 5. 2019. at 14:01, Ras said: Preminula je i Pegi Lipton, svakako manje popularna od DD i dvadesetak godina mladja. Uz suzdrzan i pomalo zagonetan osmeh sluzila je kafu i fantasticne vocne pite u Double R restoranu. Kakav dan :( I ona je ozbiljna persona.
May 13, 20196 yr On 13. 5. 2019. at 14:01, Ras said: Preminula je i Pegi Lipton, svakako manje popularna od DD i dvadesetak godina mladja. Uz suzdrzan i pomalo zagonetan osmeh sluzila je kafu i fantasticne vocne pite u Double R restoranu. Pre mesec dana pustio TP, obzirom da se niceg ne secam sem muzike, krvi i crvene sobe. Danima me drzao utisak koliko je Norma prelepa zena i kako je neverovatno da je vidim prvi put na filmu/seriji.
May 13, 20196 yr On 13. 5. 2019. at 17:16, John Coltrane said: Pre mesec dana pustio TP, obzirom da se niceg ne secam sem muzike, krvi i crvene sobe. Danima me drzao utisak koliko je Norma prelepa zena i kako je neverovatno da je vidim prvi put na filmu/seriji. Quncy Jones je znao! Da su bili u braku i to izgleda u vreme popularnosti TP sam pročitao tek nakon vesti o smrti. On 13. 5. 2019. at 18:50, MocaVukotic said: Ke sera sera... Divan Hičkok!
May 13, 20196 yr Sada sam pročitao da je preminula Peggy Nisam znao da je bila u braku sa Kvinsijem i da sa njim ima dve ćerke ,jedna je Rashida Jones poznatu iz Office i Parak and Recreation,nije mi ni palo na pamet da je mixed race
May 14, 20196 yr On 13. 5. 2019. at 19:49, Fakundo Sava said: Sada sam pročitao da je preminula Peggy Nisam znao da je bila u braku sa Kvinsijem i da sa njim ima dve ćerke ,jedna je Rashida Jones poznatu iz Office i Parak and Recreation,nije mi ni palo na pamet da je mixed race Zar njemu nije i Nastasja Kinski rodila cerku? Covek ima veoma istancan ukus za zene