Jump to content
IGNORED

R.I.P.

Parsons

Recommended Posts

Posted
7 hours ago, Ras said:

Ne znam da li ja samo do uloga (ono što sam video na tv-u i filmu), meni je Voja Mirić izgledao kao osoba senzibiliteta i temperamenta netipičnih za ovo podneblje.

I meni se cini. Davno sam gledao, ali mi je Ahmed Nurudin delovao bas nekako skandinavski u filmu. A to jeste i do njegove pojave, ali i do samog lika. Upecatljiva uloga u dosta zahtevnoj ulozi. Dervis i smrt mi se cini kao uzasno nezahvalno stivo za filmsku adaptaciju.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Doris Dej.

Zena, pevacica, glumica. Ofarbala jednu epohu.

RIP

Edited by Caligula
Posted

Preminula je i Pegi Lipton, svakako manje popularna od DD i dvadesetak godina mladja.

Uz suzdrzan i pomalo zagonetan osmeh sluzila je kafu i fantasticne vocne pite u Double R restoranu.

Posted

Najljepša žena vremena svih

Posted
1 hour ago, Ras said:

Preminula je i Pegi Lipton, svakako manje popularna od DD i dvadesetak godina mladja.

Uz suzdrzan i pomalo zagonetan osmeh sluzila je kafu i fantasticne vocne pite u Double R restoranu.

Kakav dan :(

I ona je ozbiljna persona.

Posted
3 hours ago, Ras said:

Pre mesec dana pustio TP, obzirom da se niceg ne secam sem muzike, krvi i crvene sobe. Danima me drzao utisak koliko je Norma prelepa zena i kako je neverovatno da je vidim prvi put na filmu/seriji.

Posted
1 hour ago, John Coltrane said:

Pre mesec dana pustio TP, obzirom da se niceg ne secam sem muzike, krvi i crvene sobe. Danima me drzao utisak koliko je Norma prelepa zena i kako je neverovatno da je vidim prvi put na filmu/seriji.

Quncy Jones je znao!

Da su bili u braku i to izgleda u vreme popularnosti TP sam pročitao tek nakon vesti o smrti.

4 minutes ago, MocaVukotic said:

Ke sera sera... 

Divan Hičkok!

Posted

Sada sam pročitao da je preminula Peggy :sad:

Nisam znao da je bila u braku sa Kvinsijem i da sa njim ima dve ćerke ,jedna je Rashida Jones poznatu iz Office i Parak and Recreation,nije mi ni palo na

pamet da je mixed race  

Posted

Doris :(

Nema mesec dana, a gledao sam Pillow Talk

Posted
15 hours ago, Fakundo Sava said:

Sada sam pročitao da je preminula Peggy :sad:

Nisam znao da je bila u braku sa Kvinsijem i da sa njim ima dve ćerke ,jedna je Rashida Jones poznatu iz Office i Parak and Recreation,nije mi ni palo na

pamet da je mixed race  

Zar njemu nije i Nastasja Kinski rodila cerku?

Covek ima veoma istancan ukus za zene :)