Giggsy Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 Uh RIP Od te Bergmanove ekipe, mislim da je samo von Sydow ziv
Giggsy Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 Da, na nju zaboravih nekako, iako je prva asocijacija na njih dve naravno Persona. A sad pogledah, ziva je i Gunnel Lindblom. Nebitno, da ne skrecem sa teme
darkonet Posted April 15, 2019 Posted April 15, 2019 mozda niko nije ispratio, prosle nedelje preminula je Nadja Regin, ja sam je prvi put gledao u Esalon doktora M Zike Mitrovica ali svakako su poznatije verovatno svima uloge u From Russia with love, Goldfinger i serija The Saints
SNARC Posted April 23, 2019 Posted April 23, 2019 Igor Pervic Mucenik..veciti simbol bolecivosti ka narkoticima.
namenski Posted April 23, 2019 Posted April 23, 2019 (edited) On 16.4.2019. at 0:01, darkonet said: mozda niko nije ispratio, prosle nedelje preminula je Nadja Regin, ja sam je prvi put gledao u Esalon doktora M Zike Mitrovica ali svakako su poznatije verovatno svima uloge u From Russia with love, Goldfinger i serija The Saints On 6.2.2017. at 19:19, namenski said: Надежда Подерегин. Akademija, po negde i beogradski Filozofski. Priča o fabrici, 1949. Itd, itd... ...dugo radila na BBC-ju, vodila sopstvenu izdavacku kucu, London valjda. I, kada se izjasnjavalo za ili protiv Rezolucije Informbiroa, rezolutno podrzala istu: Drug Staljin je potpuno u pravu, ovaj nas sakuplja automobile kao... Edited April 23, 2019 by namenski
Frank Pembleton Posted April 23, 2019 Posted April 23, 2019 Ehhh Igor Pervić, ono kad se negde u životu skrene pogrešno i to je to...
Giggsy Posted April 23, 2019 Posted April 23, 2019 A u kurac, jbg. A pomislis, vratio se sve ce biti u redu, ali ne ide tako Velja sve objasnio RIP
Ras Posted April 24, 2019 Posted April 24, 2019 Došla smrt i po derviša :( Ne znam da li ja samo do uloga (ono što sam video na tv-u i filmu), meni je Voja Mirić izgledao kao osoba senzibiliteta i temperamenta netipičnih za ovo podneblje.
Recommended Posts