April 14, 20196 yr Da, na nju zaboravih nekako, iako je prva asocijacija na njih dve naravno Persona. A sad pogledah, ziva je i Gunnel Lindblom. Nebitno, da ne skrecem sa teme
April 15, 20196 yr mozda niko nije ispratio, prosle nedelje preminula je Nadja Regin, ja sam je prvi put gledao u Esalon doktora M Zike Mitrovica ali svakako su poznatije verovatno svima uloge u From Russia with love, Goldfinger i serija The Saints
April 23, 20196 yr On 16.4.2019. at 0:01, darkonet said: mozda niko nije ispratio, prosle nedelje preminula je Nadja Regin, ja sam je prvi put gledao u Esalon doktora M Zike Mitrovica ali svakako su poznatije verovatno svima uloge u From Russia with love, Goldfinger i serija The Saints On 6.2.2017. at 19:19, namenski said: Надежда Подерегин. Akademija, po negde i beogradski Filozofski. Priča o fabrici, 1949. Itd, itd... ...dugo radila na BBC-ju, vodila sopstvenu izdavacku kucu, London valjda. I, kada se izjasnjavalo za ili protiv Rezolucije Informbiroa, rezolutno podrzala istu: Drug Staljin je potpuno u pravu, ovaj nas sakuplja automobile kao... Edited April 23, 20196 yr by namenski
April 23, 20196 yr A u kurac, jbg. A pomislis, vratio se sve ce biti u redu, ali ne ide tako Velja sve objasnio RIP
April 24, 20196 yr Došla smrt i po derviša :( Ne znam da li ja samo do uloga (ono što sam video na tv-u i filmu), meni je Voja Mirić izgledao kao osoba senzibiliteta i temperamenta netipičnih za ovo podneblje.