Jeremija Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 Bio baš u gomili stvari osamdesetih, ne znam da li se još neko seća Vetrova Rata? Ironija je da njegov najuspešniji projekat, Airwolf, nije nikad puštan kod nas ili se barem ne sećam. RIP
Jimmy Kowalski Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 (edited) Ni ja se ne secam Airfwolfa, ali su Vetrovi rata snimani kod nas delimicno i serija se vrtela na TV, pa je kod nad poznatiji kao Byron Henry. Ja ga najvise pamtim iz filmova 70-ih, prvi put sam ga zapazio u Mechanicu sa Bronsonom. Kada je snimao Big Wednesday vec je poceo sa drogom i alkoholom i na kraju sjebao karijeru vise od onog ludaka Buseyja. Edited March 9, 2019 by Jimmy Kowalski
colonelo Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 Jean Michae Vincent je igrao Byrona Henrya u seriji Vjetrovi rata (Winds of War). U SFRJ, tačnije u Hrvatskoj sniman je nastavak serije pod nazivom Rat i sjećanja (War and Rememberance) u kojoj je Byrona Henrya igrao drugi glumac (Hart Bochner), a njegovu suprugu jevrejku je igrala Jane Seymour, umjesto Ali MacGraw. U ovoj sedmici ostali smo bez 3 glumca koji su u mlađim danima bili prilično popularni, a u kasnijim godinama bili potpuno skrajnti ili čak i nestali sa velike scene - Jean Michael Vincent, Luke Perry i Miroljub Lešo. RIP sve trojici.
burekdzija Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 Bio je airwolf kod nas u prvim mesecima ok/3k, krajem 80tih, dok su se u rupama programa masovno pustali satelitski kanali.
mustang Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 luke perry nije nestao....igrao je u riverdale, prilicno popularnoj tinejdz sapunici. pogledaj mu imdb ...stalno je radio
aram Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 Quote Seymour Cassel, beloved actor in John Cassavetes’ films, dies at 84
Frank Pembleton Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 On 29.3.2019. at 16:37, nisam ja said: Agnes Varda Uhhhh RIP
Recommended Posts