February 25, 20196 yr I naravno, Akademija ponovo sramno izostavila neka imena iz memoriam segmenta. Medju njima i legendarnog Stanley Donena, koji je umro pre samo nekoliko dana. Jedan od najlepsih momenata na Oskar dodelama..
March 4, 20196 yr Luke Perry, moj rani serijski crush, jedini valjani lik iz Beverly Hills-a Bas mi nesto zao
March 4, 20196 yr Sranje, Poslednje sto sam procitao je da je imao slog, a eto nije preziveo Koliko je generacija videlo samo Dylana... RIP
March 4, 20196 yr uvek sam htela da provozam njegov porse u 90210. imao je naj kul karakter. rip bio je odlican kao cale arceru riverdale. Edited March 4, 20196 yr by mustang
March 4, 20196 yr Jao kad se samo setim koliko je sestra odlepljivala na njega i svih postera iz HUPERa koje je kacila po zidu. Opasna faca. RIP
March 5, 20196 yr Jeste da je proslo 30 godina od 90210, ali na ovim nekim slikama iz poslednjih nekoliko godina koje vidim stvarno je izgledao kao da je propao bas
March 5, 20196 yr Pre neki dan pročitah da ga je strefio šlog. Jbg, nije se izvukao. Kad se setim koliko se moja sestra opasno ložila na njega, sa sve posterima. Ja sam već bila "velika", ali 90210 mi je baš bio gilti pležr.
March 5, 20196 yr 6 hours ago, Giggsy said: Jeste da je proslo 30 godina od 90210, ali na ovim nekim slikama iz poslednjih nekoliko godina koje vidim stvarno je izgledao kao da je propao bas imao je valjda i rak debelog creva pre neku godinu