kim_philby Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 R.I.P. :(u jebote. ja mislio pisete o geek ikoni dan o'bannonu koji je riknuo pre tri dana kad ono ovaj bedak...
Sludge Factory Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Au, otkud bre ovo ovako odjednom!? :(RIP
kim_philby Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 pa dan je bio relativno mator, 63 godine, a verovatno nije ziveo bas kao pionir ali ovo je sokantna vest.mene je ovo vise pogodilo nego nesretni dzoker prosle godine. njemu je porok bio ispisan na licu. nekako je delovalo da mu takvo nesto sleduje ali ovo je neocekivano.
shinobi Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 i ja otvorio topic da napisem RIP danu o'bannonu, nisam ni znao za ovu malu? jebga zao mi i nje.o'bannonu beskrajno hvala za alien, ali i za return of the living dead, dead & buried, lifeforce, opoziv i skrimerse..
Ryan Franco Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Ceo dan razmisljam o ovome. Osecam se kao da mi je, daleko bilo, neka drugarica preminula. Izgledala je fantasticno, glumila je fenomenalno. Pa onda onaj duet sa Paulom Oakenfoldom. Secam se kako sam se zapanjio kad sam shvatio da pozajmljuje glas Louanne u King of the Hill. Cak je i tu bila neodoljiva. Uzas...:(
*edited by mod Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Stvarno steta za nju. Do poslednjeg trenutka sam mislio da je neka patka.I hejt za kretene iz blica kojima na sajtu stoji "Zabava: Autopsija Britani Marfi"
Ryan Franco Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Nesto sam jurio jutubom pa naleteh na ovo:Stvarno je bila carica.
ObiW Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Eric Rohmerrip'Zeleni zrak'. Fest 1987. Najgori film koji sam ikada gledao. http://www.imdb.com/title/tt0091830/
yolo Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 dobro da nisi gledao "parsifala" u SKC-u, kao ja.RIP
MocaVukotic Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 gledao sam par komada kad je jednom bio ciklus na ART kanalu, nisu bili loši, mada ništa spec. koliko se sećam, puštali su kratki Pekarka iz Monsoa (sa barbetom šrederom u glavnoj ulozi), Kolekcionarku, i Klarino koleno.90 godina, mašala.
yolo Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 pa te price iz svakodnevnog zivota (francuskinja) su dobre, onako su oniricne, imaju neki meditativan ritam u ordinarnosti svakodnevnih dijaloga - hocu reci, ako izdrzis da ne zaspis onda uzivas u svemu tome, jeziku, lepoti obicnih zena, scenama. nekakav svedeni, lirski realizam, imao sam fazu kad mi se svidjalo.... ali taj parsifal, kuku majku kuku oce, 2x3 sata u dva dela sa pauzom, kostimirani film u pozorisnoj scenografiji, boles mozga.
Recommended Posts