adam Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 Director Nicolas Roeg dies aged 90 https://www.bbc.co.uk/news/uk-46329949 lepo je poziveo al opet mi neka knedla u grlu...
Jeremija Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 RIP, baš sam nedavno gledao Don't Look Now...
Bujodrag Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 1 hour ago, Jeremija said: ...... Don't Look Now... Ja odgledah taj film pre godinu dve. i bilo mi čudno, mislio sam...kao da ga je snimio slikar a ne reditelj. Odličan film, baš me je zveknuo. I napisao to na odgovarajućem topiku. I odmah svi skoćili: te to je Roeg, te to je Car, te nemaš pojma, naravno da su njegovi filmovi dobri. i svašta takvo nešto. A ja pogledao film samo zato što glume moji omiljeni a piše da ima i golotinje. Enivejz, RIP Rogi, Bujodrag je zadovoljan barem jednim tvojim filmom
kobni zelaya Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 22 minutes ago, Bujodrag said: Ja odgledah taj film pre godinu dve. i bilo mi čudno, mislio sam...kao da ga je snimio slikar a ne reditelj. Odličan film, baš me je zveknuo. I napisao to na odgovarajućem topiku. I odmah svi skoćili: te to je Roeg, te to je Car, te nemaš pojma, naravno da su njegovi filmovi dobri. i svašta takvo nešto. A ja pogledao film samo zato što glume moji omiljeni a piše da ima i golotinje. Enivejz, RIP Rogi, Bujodrag je zadovoljan barem jednim tvojim filmom Jesam li ja skočio?
Bujodrag Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 Ne'am pojma. Naravno, karikirao sam. Niko nije skočio neprijatno nego informativno. Tada sam naučio nešto o filmovima što ranije nisam znao. Nije to moj medij te je svaka informacija korisna. Evo, odgledao sam The Wire i uživao a bio sam serija-hejter. To ne bi moglo da se desi pre desetak godina i bez odgovarajuće forumske edukacije.
maheem Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 30 minutes ago, Bujodrag said: Ne'am pojma. Naravno, karikirao sam. Niko nije skočio neprijatno nego informativno. Tada sam naučio nešto o filmovima što ranije nisam znao. Nije to moj medij te je svaka informacija korisna. Evo, odgledao sam The Wire i uživao a bio sam serija-hejter. To ne bi moglo da se desi pre desetak godina i bez odgovarajuće forumske edukacije. Sad gledaj Horace And Pete
nenad Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 10 minutes ago, maheem said: Sad gledaj Horace And Pete moglo bi se pogledati ponovo. bas me zanima da li ce efekat biti barem slican. najbolji luijev uradak, by far.
Bujodrag Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 2 hours ago, maheem said: Sad gledaj Horace And Pete Turio na listu
colonelo Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 (edited) Ricky Jay Slavni mađioničar, koji je sakupio sasvim solidnu filmografiju. Najviše je sarađivao sa Davidom Mametom, a više puta i sa Paul Thomas Andersonom. I u Deadwoodu je imao zapaženu ulogu... Edited November 25, 2018 by colonelo
Caligula Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 (edited) Bertoluchi? Jedan od omiljenih. Dvadeseti Vek, Poslednji Tango u Parizu, Ukradena Lepota. Car. RIP Edited November 26, 2018 by Caligula
Filozof manijak Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 RIP Jedan od najvećih filmskih stvaralaca
adam Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 au jebote. prvi njegov film koji sam odgledao kao klinac bio je konformista i do dan danas mi je ostao jedan od najupecatljivijih filmova koji sam video. nisam znao sta da ocekujem, razbio me. toliko da se nikad nisam usudio da ga opet gledam. al mozda probam...
Recommended Posts