Giggsy Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 4 hours ago, Joshua said: ode milena dravić nemam pojma zašto, ali milena mi je uvek davala feels like home osećaj. i svakojake filmove sam gledala samo zato što je ona bila u njima. moje voljenje nje nije imalo veze ni sa njenim talentom, ni sa kvalitetima filmova, nego je postojalo eto tako - just because. i sad mi od svega što je radila pada na pamet samo "kokakola i osmeh" +1 Pa, "Nije lako sa muskarcima" gledas jer ona briljira... Velika glumica... Kao sto vec rekoh, skorije, nazalost, ne ostade niko jos malo :(
mraki Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 Velika glumica, ona i Gaga su stvarno bili nešto posebno. RIP
InvisibleLight Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 1 hour ago, John Coltrane said: I ovo je dosta pomoglo, da dodam. Nisam ovo znala 💟
Bujodrag Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 (edited) A sećam se kad su bile one reklame za kafu s njih dvoje i dedamrazovima. I kažem, u egzaltiranoj mudrosti svojoj, njih dvoje izgledaju baš skladno, kao da su u braku. A ostali me pogledaju i kažu: Idiote neobrazovani, oni i jesu u braku. Sjajna je bila. Maravno, pamtim je još od kad sam bio klinac. I uvek je bila lepa, čak i u starosti. Ali jednom sam negde naleteo na njene golišave fotke kad je htela pa na kraju ipak odustala da se slika za plejboj. Nisam ni znao da je bila toliko zgodna i seksipilna, uvek sam je drugačije doživljavao. Dakle, mogla je i to kad je htela. To je glumačko umeće. Edited October 14, 2018 by Bujodrag
John Coltrane Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 Nisam ovo znala [emoji738]Original je jos bolji, sa divnim violinama/violama. A uzivo je bas emotivan nastup Arsena, vidi se i cuje kako lupa po klaviru.Sent from my iPhone using Tapatalk
InvisibleLight Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 pa znam pesmu nego nisam znala da ima veze sa milenom d.
colonelo Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 Ako je za utjehu, bar je uspjela da u potpunosti zaokruži svoju karijeru. Na filmu je postigla sve što jedna glumica može da ostvari, čak i po nekim svjetskim mjerilima. A po pričama koje sam čuo, ona i Dragan bili su ne samo veliki glumci, nego i veliki ljudi. RIP
Frank Pembleton Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 Ne volim kad u medijima cujem "naš ovaj, naš onaj" ali nekako za nju može uvek "naša Milena" , i možda nije padala na um kad neko pita ko je najbolja, ali najdraža sigurno...
Cane Vukic Prebranac Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 Да искористим цитат Раде Шербеџије: "Југословенски филм су очи Милене Дравић." Много ми је жао. Вјечна јој слава!
đorđe geprat Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 tužno.na mene je ostavila najjači utisak u ćosićevoj "ulozi porodice" na daskama ateljea
Valk Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 Obožavala sam je, mogla sam i najgoru glupost zbog nje da gledam. Žao mi je što je otišla ali otišla je kod svog Dragana, nek im je večna slava.
MocaVukotic Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 gledam sad neke inserte sa početka karijere, neverovatno filmično lice, mogu komotno da je zamislim kod drejera umesto marije falkoneti ili nešto u tom stilu. kao urezana u platno.
pt 2.0 Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 saznala sad, na ppp-u.... meni daleko najdraža naša glumica. simbol veze sa domom, detinjstvom, jugoslovenskim filmom, komedijama, sopstvenim životom i svetom. već su ljudi rekli, ali zaista je tačno - umro je neko moj.
klimt Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 26 minutes ago, pt 2.0 said: meni daleko najdraža naša glumica +1 Kada sam davno konačno nabavio jednu od najvažnijih knjiga o filmu Film as a Subversive Art, otvarajući paket, ugledao sam u neverici Milenu na naslovnoj strani (iz filma W.R).
Recommended Posts