MocaVukotic Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 šnenokle! najveća glumica sa ovih prostora
roksi Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 o, ne... divna, senzitivna i beskrajno elegantna Milena <3 i glumcina! bas mi je zao.
John Coltrane Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 Kad sam bio klinac bas mi je isla na zivce i nikako nisam mogao da provalim sta matorci vide u njoj, uvek neka cika, dreka, vristanje, teatralnost kao takva. Dok nisam otkrio "crni talas", a uloga u Rondo me je skroz prelomila. Jedna od potvrda one narodne "kad porastes kasce ti se samo"
InvisibleLight Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 22 minutes ago, John Coltrane said: Kad sam bio klinac bas mi je isla na zivce i nikako nisam mogao da provalim sta matorci vide u njoj, uvek neka cika, dreka, vristanje, teatralnost kao takva. Dok nisam otkrio "crni talas", a uloga u Rondo me je skroz prelomila. Jedna od potvrda one narodne "kad porastes kasce ti se samo" isto jako mi zao
ToniAdams Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 opet taj osecaj kao da je umro neko moj. hvala joj beskonacno za jednu od najlepsih stvari koje mi padaju na um kad neka izgovori rec "detinjstvo"
harper lee Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 1 minute ago, ToniAdams said: opet taj osecaj kao da je umro neko moj. Upravo mi je ovo palo na pamet. Ode verovatno i poslednja kucna ikona nas koji smo odrastali uz jugoslovenske filmove. Milena je nekako vise bila clan porodice nego tamo neka glumica koju smo gledali na TV-u.
mustang Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 (edited) istina RIP kojom toplunom i duhovitoscu je usla u nasa srca, i ona i njen Gagi. sada su opet zajedno Edited October 14, 2018 by mustang
Recommended Posts