Jump to content
IGNORED

R.I.P.

Parsons

Recommended Posts

Posted

Da ode Seka Sablić i više nema ko da glumi u pozorištima. Znao sam da mu je loše. Ne insajderski, nego se videlo: posle one operacije u januaru 2017, izgledao je kao Duško Radović pred smrt. I gledao sam ga u Ivanovu, u premešteneoj Hipertenziji u Slaviji na kraju prošle sezone i tada mi kod aplauza došlo da ustanem dok sam pljeskao. Videlo se da se istopio, ali nadao sam se da je "sve pod kontrolom", čim igra.  Jednio što vredi u našem filmu i pozorištu su glumci. Idem redovono u pozorište i tu ima nekoliko glumaca koji igraju 10-ak predstava mesečno: Ejdus, Seka Sablić, Gorica Popović, Lečić, Toza, Tanja Bošković, i donedavno Glogovac. JDP je desetkovan. Ovo je katastrofa. Glogovac pola repertoara i Ejdus pola repertoara.

Posted

Dodati Ejdija na onu fotku vecne kafane, to je najbitnije u ovom trenutku

Posted

Ali možda je "žal za mlados.." al stvarno izgleda da smo ga utanjili...

Posted

Još jedna velićina ode.

Uživo sam ga gledao prije 2 i po godine u Hipertenziji.

Lik kojeg je tumačio, u toku predstave doživi potpunu transformaciju iz jedne krajnosti u drugu.

A Ejdus je sve vrijeme bio fantastičan.

Posted

Ja ga poslednje gledah u Rodoljupcima, pomislih kako se jako dobro drži (a to govorim jedno već deset godina).

• 2 weeks later...
Posted (edited)

ode milena dravić :sad:

nemam pojma zašto, ali milena mi je uvek davala feels like home osećaj. i svakojake filmove sam gledala samo zato što je ona bila u njima.

moje voljenje nje nije imalo veze ni sa njenim talentom, ni sa kvalitetima filmova, nego je postojalo eto tako - just because.

i sad mi od svega što je radila pada na pamet samo "kokakola i osmeh" :happy: :heart:

Edited by Joshua
Posted

Ode divna Milena.

Uh, bas sam je volela.

Ovo bas boli.

:cry::cry::cry:

Posted
17 minutes ago, Joshua said:

ode milena dravić :sad:

nemam pojma zašto, ali milena mi je uvek davala feels like home osećaj. i svakojake filmove sam gledala samo zato što je ona bila u njima.

moje voljenje nje nije imalo veze ni sa njenim talentom, ni sa kvalitetima filmova, nego je postojalo eto tako - just because.

i sad mi od svega što je radila pada na pamet samo "kokakola i osmeh" :happy: :heart:

a meni ovo :)

Posted

Mislim sve kao Joshua. 

Najdivnija Milena