Jimmy Kowalski Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 RIP Bio je faca, a mogao je da ima i mnogo bolju karijeru da je pazljivije birao uloge, ali mu je uglavnom bilo vaznije da se dobro zabavlja.. Ne znam da li je snimio svoje scene za Tarantina, steta ako nije, ali ce u svakom slucaju biti prikladno da film sa nazivom Once Upon a Time in Hollywood bude posvecen Burtu.
Duci Simonovic Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 Bas pre par nedelja gledao longest yard
Giggsy Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 Aj bas juce hteo ponovo da pocnem da gledam Deliverance... neverovatno RIP
namenski Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 Gresna mi dusa, kad god gledam ili se setim Smokija, setim se i jedne opasno dobre zenske koja je s njim igrala u Sarkiju, Rachel Ward, i koja bese posle obustavila karijeru, tako nekako; videh tu skoro i obradovah se da spada u one koji su umeli da omatore.
Sludge Factory Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: RIP Bio je faca, a mogao je da ima i mnogo bolju karijeru da je pazljivije birao uloge, ali mu je uglavnom bilo vaznije da se dobro zabavlja.. Ne znam da li je snimio svoje scene za Tarantina, steta ako nije, ali ce u svakom slucaju biti prikladno da film sa nazivom Once Upon a Time in Hollywood bude posvecen Burtu. Iz ovoga bih zakljucio da nije, mada ne mozemo biti 100% sigurni Quote https://www.hollywoodreporter.com/news/burt-reynolds-dead-deliverance-boogie-nights-star-was-82-831093 My uncle was looking forward to working with Quentin Tarantino [In Once Upon a Time in Hollywood] and the amazing cast that was assembled." RIP
Jeremija Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 RIP, nedavno sam gledao Kingsman 2, i čitav jedan karakter je bio neka vrsta omaža Rejnoldsu:
ToniAdams Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 Najmačo čovek ikada, mogao je da glumi burmanovu gej fantaziju a da i dalje ima više testosterona od čete komandosa.
Jimmy Kowalski Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 1 hour ago, Sludge Factory said: Iz ovoga bih zakljucio da nije, mada ne mozemo biti 100% sigurni RIP Evo, potvrdjeno je da ipak nije: Quote Burt Reynolds, the legendary actor who died on Thursday at age 82, had not shot his scenes yet for Quentin Tarantino’s new movie. Reynolds was attached to appear in “Once Upon a Time in Hollywood” alongside Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, and Al Pacino. Production started earlier this summer, but Reynolds wasn’t expected to film his part until the end of September, Variety has confirmed.
Sludge Factory Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 Steta, on je bas glumac za Tarantina i uklopio bi se tu idealno
SNARC Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 (edited) Pre nekoliko godina sam skinuo sve sto je moglo da se skine sa njim sa PB.. Uz Njumena, omiljeni iz stare garde. Bas mi je zao. edit Inace ako je ovo sve tacno (iako mi je tesko da poverujem)..kakva je to epska budaletina bila Burt Reynolds turned down the following roles: 1. Han Solo 2. James Bond 3. Michael Corleone 4. Richard Gere’s Role in “Pretty Woman” 5. Jack Nicholson’s Role in “One Flew Over the Cuckoo’s Nest” Edited September 6, 2018 by SNARC
Recommended Posts