Jeremija Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 RIP Odličan je bio u Sin City serijalu (izmedju ostalog).
stoka Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 (edited) Čoveče, "Južnjačka uteha", kakav film ... Sedamdesete su bili poslednji kreativni trzaj Holivuda, posle je sve skliznulo u mas-proizvodnju komercijalnog đubreta, čast izuzecima, naravno ... Edited May 15, 2017 by stoka
colonelo Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 RIP Powers Boothe je bio markantna pojava i harizmatičan lik gdje god bi se pojavio.Walter Hill ga je sjajno koristio, ali i neki drugi reditelji ''Novog Hollywooda'' poput Miliusa, Boormana...Osim u Sin City 1 i 2 (u drugom je imao nešto veću ulogu), imao je dobar nastup i kod takođe nedavno preminulog kolege Billa Paxtona u Frailty.TV publika ga se sjeća kao detektiva Philipa Marlowea, ali i kao zloglasnog sveštenika Jima Jonesa. Tu su, naravno i vlasnika saloona u Deadwoodu i potpredsjednik SAD u 24. Inače, Južnjačka utjeha spada u 80-te...
Frank Pembleton Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 RIP Da, bio drugar sa Volterom Hilom... ....shit has hit the fan...
stoka Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 Nekako sam emotivno vezan za "Južnjačku utehu" jer sam kao vojnik imao slična iskustva u šumama oko Šibošnice u severoistočnoj Bosni ...
zakintos Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 Nekako sam emotivno vezan za "Južnjačku utehu" jer sam kao vojnik imao slična iskustva u šumama oko Šibošnice u severoistočnoj Bosni ...Pogledao sam Juznjacku utehu, prosle nedelje. Jasna je alegorija na Vijetnam, gde golobradi ljudi ulaze u rat pa i u nesto suprotno od njihove tradicije kulture itd na tudjem terenu. Brutalno snimljen a ono sto mi je kvarilo sliku je neizbezno poredjenje sa Deliverance...
mustang Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 glumcina :( poverujes mu sta god da glumi od zloce do dobrice
Frank Pembleton Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 extreme prejudice!O Daaaa i Nik Nolti. Ja mislim da sam tada prvi put vide Noltija "uredno obrijanog i podšišanog" ;-)
kobni zelaya Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 RIP. Jedna od glavnih faca mog detinjstva. Najjača uloga mu je bila ipak u seriji o onom nekom Jonesu (ako se ne varam), vođi neke sekte koja se poubijala negde u Africi.
Recommended Posts