adam Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 secam se anegdote kad je bio u saboru ranih devedesetih pa se sabornici popickali. on se javio za rec, kaze - ako ce bit hapsenja, ja idem doma. mene je strah.
Nesh Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Juce na tviteru yugopapira bilo o njemu i ja bas potrazim da vidim koliko ima godina...Jedinstvena Faca! Gospon Fulir! RIP :(
kobni zelaya Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 RIP, jedan od omiljenih mi glumaca nekad. Rondo
3opge Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Mozda najbolji i najsuptilniji komicar XYU prostora i vremena.
colonelo Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 Veliki glumac i veliki gospodin. Čak i u bavljenju politikom bio je vrlo dostojanstven. I u 90-tim je uvijek zvučao kao glas razuma. Imao je i pristojnu internacionalnu filmsku karijeru. RIP
MocaVukotic Posted April 12, 2017 Posted April 12, 2017 čitam stari časopis "koš" iz 1990. i u njemu članak o nekadašnjem prvoligašu, riječkom kk kvarneru, i tamo slika ekipe iz 1950. godine, a prvi s leva u donjem redu - relja bašić. svi ono klasični košarkaši iz tog vremena, jedino on sa tamnim naočarima.
B_B Posted April 12, 2017 Posted April 12, 2017 RIP Charlie Murphy - njegove price iz Chappele Show "Rick James" i "Prince" su genijalne...
kud u maglu Simoviću Posted April 12, 2017 Posted April 12, 2017 (edited) uh... jedan od velikih apsolutno jedan od onih likova koji su pokazali holivudu da dobrih snimatelja ima i van usa od gorkih suza petre fon kant do bandi njujorka impresivna karijera Edited April 12, 2017 by kud u maglu Simoviću
Frank Pembleton Posted April 12, 2017 Posted April 12, 2017 Uhhh jedan od onih što smo učili napamet liste radova, i čekali nova remek-dela RIP ....shit has hit the fan...
mustang Posted April 17, 2017 Posted April 17, 2017 ostavio trag...on bese nije dobio oskara za godfellas?
Recommended Posts