colonelo Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 (edited) Prejaka filmografija. Teško je izdvojiti samo par uloga po kojima će ostati upamćen. Takođe, fascinantna je lista reditelja sa kojima je radioJedan od glumaca koji su nepobitni dokaz da oskari i nisu pretjerano relevantni. Imao je zapažene nastupe i na TV. Jedna generacija će ga pamtiti kao Kaligulu u Ja, Klaudje, a jedna kao Pripovedača... RIP Edited January 28, 2017 by colonelo
boshoku Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 alien predator terminator ne zna se dal je skot, mektirnan il kamerun bolji - fantastični filmovi
Jeremija Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 (edited) U pravu je Hella, ali samo prvi delovi - sa Aliensima je Cameron izvršio dekonstrukciju mitologije samog Aliena, drugi deo Predatora je OK, ali forgettable, a Terminator 2 je čist blockbuster. Edited January 28, 2017 by Jeremija
Sludge Factory Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 (edited) Prejaka filmografija. Teško je izdvojiti samo par uloga po kojima će ostati upamćen. Takođe, fascinantna je lista reditelja sa kojima je radio Jedan od glumaca koji su nepobitni dokaz da oskari i nisu pretjerano relevantni. Imao je zapažene nastupe i na TV. Jedna generacija će ga pamtiti kao Kaligulu u Ja, Klaudje, a jedna kao Pripovedača... RIP O da, Pripovedac, pustali su to na PTC-u kad sam bio klinac, jos uvek pamtim onu atmosferu, crnilo, prljavstinu, maglustinu, dim... :D U pravu je Hella, ali samo prvi delovi - sa Aliensima je Cameron izvršio dekonstrukciju mitologije samog Aliena, drugi deo Predatora je OK, ali forgettable, a Terminator 2 je čist blockbuster. Sad si ga najebo kad stigne Adams Toni. Edited January 28, 2017 by Sludge Factory
Jimmy Kowalski Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Prejaka filmografija. Teško je izdvojiti samo par uloga po kojima će ostati upamćen. Takođe, fascinantna je lista reditelja sa kojima je radio Jedan od glumaca koji su nepobitni dokaz da oskari i nisu pretjerano relevantni. Imao je zapažene nastupe i na TV. Jedna generacija će ga pamtiti kao Kaligulu u Ja, Klaudje, a jedna kao Pripovedača... RIP +1 Glumcina. Jako puno uloga, a cak iako neki film mozda nije ispao nesto, njegova rola ce se pamtiti. Ako treba da izaberem jednu, to je Winston Smith. Bio je rodjen da ga igra..
MocaVukotic Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 fenomenalan glumac. čak i englezi, koji imaju zilion genijalnih glumaca, nemaju puno ovakvih. a nije bio zvezda, ni pola zvezde. izdvojio bih epizode (uglavnom je epizode i igrao) u midnight express, rob roy i malenu kod jarmuscha u dead man.
Lancia Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 aristokratska pojava i gluma. imao je tu neku slicnu auru kao peter o'toole.
Frank Pembleton Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Gledao sam neki dokumentarac o engleskim glumcima i Holivudu, i par američkih velikana pričaju kako su bili toliko opčinjeni koliko je bio veliki glumac u smislu zanata, a opet potpuno na zemlji i opušten u komunikaciji... ....shit has hit the fan...
MocaVukotic Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 aristokratska pojava i gluma. imao je tu neku slicnu auru kao peter o'toole. ne bih se baš složio. o'toole je zarobljavao ekran čim se na njemu pojavi, ne mora ni da glumi. hurt nije baš mogao da računa na toliku pomoć fizičkih atributa, pa je činio isto što i o'tolle tek kad počne da glumi. mada je meni hurt mnogo filmskija faca, i mnogo bolji i svetraniji glumac. ali, noseće uloge često imaju veze sa licem, naravno u kombinaciji sa dobrom glumom.
Lancia Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 ne bih se baš složio. o'toole je zarobljavao ekran čim se na njemu pojavi, ne mora ni da glumi. hurt nije baš mogao da računa na toliku pomoć fizičkih atributa, pa je činio isto što i o'tolle tek kad počne da glumi. mada je meni hurt mnogo filmskija faca, i mnogo bolji i svetraniji glumac. ali, noseće uloge često imaju veze sa licem, naravno u kombinaciji sa dobrom glumom. verovatno si u pravu, nije mi bila namera da seciram, to je taj neki osecaj kad ih vidim na filmu.
keitel Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 fenomenalan glumac. čak i englezi, koji imaju zilion genijalnih glumaca, nemaju puno ovakvih. a nije bio zvezda, ni pola zvezde. +1 Sreo sam ga na festu prije par godina, opušteno je ćaskao u društvu čekajući početak filma. imao sam utisak da ga niko i ne prepoznaje.
Recommended Posts